BIANCA 1-WEE!!!

Tänään Bianca ja sisarukset täyttävät 1v! Onnea Ronjalle, Lilylle, Jasulle ja kahdelle muulle pilkkunaamalle, Biancan lisäksi! :) Muistan, kun sain aamupäivällä tekstiviestin Jonnalta, Biancan isän omistajalta, että pennut ovat syntyneet yöllä :) Ekan kerran näin Biancan, kun neiti oli 4vko ja 4pv vanha...

Aamiaiseksi Bianca sai puuroa, jauhelihaa, auringonkukkaöljyä sekä nappuloita. Kelpasi kerrankin sippaturvalle :) Paitsi, että nappuloita jätti kyllä kuppiin. Huolellisesti öljystä puhdistettuina, tietysti. Tarukin sai osansa puurosta ja jauhelihasta ja öljystä, ja se söi kaiken, mitä oli annettu.

Ensi kerran Bianca kävi kerrostalossa ja parvekkeella. Tarua ei haitannut, että alla oli kuusi kerrosta ja edessä lasi-ikkuna, mutta Bianca kävi maahan ja kurkkaili varovaisen näköisesti ja kavahdellen ikkunasta. Taisi olla vähän korkeanpaikan kammoa..., Siihen ei myöskään saanut koskea, kun se huterasti Tarun vierestä uskaltautui katsomaan ulkona menevää väkeä.

Bianca pääsi tänään mökille, Tarun kanssa. Tytöillä riitti vauhtia ja intoa, Tarukin nuoreni ainakin neljä vuotta. Ohjelmaan kuului kuoppien kaivuuta, uimista, kahlailua, haistelua, lintujen jahtausta ja Biancan osalta paljon juoksemista edes takaisin lelunpalat suussa.

Biancalla oli myös ihan virallinen ensimmäinen uintikertansa tänään. Risa pentudummy haettiin vähän vettä roiskien ja pärskien ja pää ylhäällä, mutta loppua kohden jo varmemmin vedestä ja tyytyväisenä itseen sitten juostiin sen kanssa Tarua leikkiin kutsuen.

Kuivattelun merkeissä saivat Taru ja Bianca aikaan kunnon leikit, kumpikin, kun rakastaa jahtausleikkejä. Taloa, pihakeinua ja grillikatosta ympäri kauheaa vauhtia, ja minulle paljon huonoja kuvia, auringonpaisteen takia...,

Illalla minulla olikin sitten kaksi, mukavan väsynyttä koiraa vieressäni sohvalla lukemassa :) Bianca vatsan päällä ja Taru jaloissa.

Kommentit