Valkealan näyttely

Aamulla äitini vei minut Jonnalle, klo. 7.45:ksi. Jonna ja Hertta tulivat ja lähdimme matkaan klo. 7.50. Haimme Tiinan ja Viivin, vaihdoimme Tiinan autoon. KUVIA- täältä, täältä ja täältä .

Näyttelyyn oli tulossa Biancan veli Jasu eli No*More*Trouble. Tosi iso poika oli Jasu, ei yhtään niinkuin Bianca. Hienoa oli nähdä Jasukin, kun olen Lilya ja Ronjaa treffaillut. Jasu sai EH2, häviten kokeneemmalle Onnille. Onni saikin ensimmäisen SERT:insä, ollen PU3!, Onnea Matti ja Onni, sekä Minna, tietysti! :)
No*More*Trouble - Jasu
Tavattiin myös Tara (Milfeddyg Nos Da), Biancan puolisisko. Oikein kaunis neiti sai myös EH:n. Kiva on tavata tuosta Sumon ekasta pentueestakin koiria. Niissäkin on paljon Sumon näköä ollut tähän mennessä kaikissa, Biancakin, kun näyttää isältään, niin kiva nähdä ja verrata muita koiria myös. Viivi sai myös ERI:n, mitä se omistajineen tavoittelikin :).

Milfeddyg Nos Da - Tara
Sitten Hertta meni kehään ja oli upeasti ERI1, PU1, SERT ja ROP->FIN MVA!!!!!!!! Aivan upeaa, olin jo menomatkalla aivan vakuuttunut, että kyllä Hertta ottaa potin ja niin tekikin. Hertta sai vielä kahden pokaalin ja kolmen ruusukkeen lisäksi 15kg ruokasäkin, painoi aika paljon...

ROP LUCKYSTONE'S ESPECIAL JEWEL!!!! ja VSP Benchmark Jest Cymro

Aivan upea päivä siis oli Valkealassa!!! Kiitos seurasta Tiina ja Jonna!

Kommentit