Vaiherikas päivä

Ronja nukkui jossain päin huonettani, en ole aivan varma missä sitten loppujen lopuksi. Kokeilussa olivat ainakin sänkyni, koirien oma sänky ja sohva, en tiedä missä sitten yö meni. Ihan rauhassa oli kuitenkin koko tyttö jengi.

Taru on tosi hyvin suhtautunut Ronjaan. Nauttii vissiin, kun Bianca riehuu Ronjan kanssa ja jättää kerrankin hänet rauhaan. Päivällä pikkutytöillä oli oikein kunnon leikit pystyssä ja Taru katseli koko ajan omasta sängystään vähän ylimielisesti nuorisoa :)

Ronjalla on hurjan hauskaa kaikkien vikulelujensa kanssa (Tarun). Ronjalla ei ole niitä kotona käytössä sisällä ja nyt sitten otetaan ilo irti. Ronja käy hakemassa vuorotellen eri äänisiä vinkuja lelukorista ja kokeilee ääniä. Pitkästi vinkuvalle amerikanjalkapallolle se intoutui haukkumaankin.

Vähän otin päivällä karvoja vähemmäksi röyhelökorvista ja sain jopa korvan muotoa vähän esille. Ronjalla on oikein sievät korvat, kaiken karvan alla :) Nätisti tyttö käyttäytyi ekassa "trimmissään" ja makasi sylissäni paikoillaan. Maija sai myös seisottaa Ronjaa, koska minä taas kuvasin ja Ronja seisoo tosi hienosti paikoillaan ja poseeraa. Selvästi nauttii huomiosta, jota saa.
Ei enää niin epäilytä viedä sitä sitten näyttelyyn ja näyttelytunnelmaanhan Ronja pääsee tutustumaan sitten lauantaina kanssamme ja kenties harjoittelee kehässä pyörähtämistäkin hieman. Harmittaa vaan, ettei tullut Ronjaa tuonne Polvijärvelle ilmoitettua, kun olisi se samalla kerralla voinut siellä kehässä käydä, kun sinne asti menemme kuitenkin.


Iltalenkki suuntautui Suvelaan Viivin, Emilin ja Wandan kanssa puolarmaarinmetsiin. Automatka sinne ei Ronjaa miellyttänyt lainkaan. Ilmeisesti tyttöä häiritsi lattialla matkustaminen, Bianca kävi oitis nukkumaan ja Ronja istui, läähätti ja pyrki ylös jalkatilasta. Wandan ja Emilin kanssa meni hyvin, Ronja piti hyvin puolensa, kun Emil yritti astua sitä ja Wandan kanssa Ronja vähän leikkikin. Vastaantulevat ihmiset eivät kiinnostaneet koiria, mutta koirat kyllä kiinnostivat laumaa. Kamala meteli, kun haukuntaa ja vinkunaa löytyi neljästä eri kuonosta ja jokaiselta vähän eri korkeudella, varsinkin, jos koira joka tuli vastaan haukkui takaisin laumallemme :) Bianca oli lenkin jälkeen aivan märkä, koska sen oli pitänyt taas alistua kaikille, kiva... kaikki muut olivat aivan kuivia.

Nyt sitten kotona kaikki koirat ovat omilla paikoillaan palloina nukkumassa. Ronja on keskellä sohvaa kerällä, Taru tuolisssa ja Bianca korissa. Taru ei ollut kahden tunnin lenkillämme, koska en halunnut rasittaa vielä sen jalkaa, kun se on arka. Enää ei linkkaa, mutta varoo, saa ottaa nyt rouva rauhallisesti silmällä pitäen tulevan viikon näyttelykoitostakin.

Kommentit