Rovaniemen näyttely

Aamulla kävimme hotellin aamiaisella, yllättävän hyvin nukutun yön jälkeen. Ajelimme näyttelypaikalle, joka oli aika lähellä hotelliamme. Walesit alkoivat yhdeksältä, joten hieman yli kahdeksan olimme jo siellä ja saimme automme tosi lähelle hallia. Siitä oli hyvä mennä sisään kaikkien tavaroiden kanssa.

Tulokset eivät olleet mitään päätä huimaavia, yksi H, ERI ja loput EH:ta. Tuomarilla oli aikas tiukka linja ja H:takin tuli aika paljon, eka koira, joka sai ERI:n oli AVO luokan vika uros..., Koirista sain kuitenkin hyviä kuvia, kun menin sinne kehän viereen kuvaamaan, kun ei sieltä kehän toiselta laidalta saa minkäänlaisia kuvia. Lähdimme kehän jälkeen viemään koirat autoon ja tulimme vähän ostoksille. Sain viimein ostettua karstan, kun bongasin sen alekorista 2€:lla.

VSP Rocbee Umba Lumba ja ROP Rocbee Kir Royal

Matka jatkui sitten kohti Lappeenrantaa. Kävimme syömässä pizzat ja kaupassa. Käytimme myös koirat Kemissä, aika pitkän etsimisen jälkeen, koirapuistossa. Ohjeet saimme kaupan myyjältä, joka ei ollut asunut pitkään Kemissä, eikä osannut piirtää. Aika hyvät lähtökohdat neuvoa meitä puistoon :D Ohjeetkaan eivät olleet mitenkään kaksiset, lisäksi hän siinä mietti, että siellä se puisto on, jos sitä ei olla purettu.

Oli kyllä tosi jännä koirapuisto, se oli sellaisessa niemessä, eikä siinä ollut aitoja. Se on vissiin tarkoitettu koirille, jotka eivät ui, koska sitä niemeä ympäröi vesi, kun on tarpeeksi lauhaa. Sanna sai merkkauksen setteri pojalta lahkeeseensa puistossa ja koirien isäntä ehdotteli outoja ratkaisuksi... Kuvassa: vasemmalta oikealle: Wade, Bertta, Wanda, Hertta, Mini ja Sumo. Kuvan ottaminen katkesi kahden setterin ryntäykseen... tämä on siis paras otos ;)



Lappeenrantaan saavuimme lumisateen saattelemina klo. 11:sta. Aika pitkiä päiviä istua autossa, minä myös sain opetusta tankkaukseen, kun kerroin, että aloitan nyt autokoulun. Nukkumaan pääsimme Sannan kanssa vasta puoli kahden aikaan, kun juttelimme pitkään :)

Kommentit