Nimiä, naisia ja sisko

Tarun nimipäivä oli perjantaina ja pikkusiskoni leipoi Tarulle kakun.. Hän on joskus ostanut koirien keittokirjan ja laittoi sen nyt käyttöön. Tarulle leivottiin siis kakku pinaatista, porkkanasta, kananmunista ja kalkkunanjauhelihasta.. Isäni oli innoissaan, kun pikkusikoni tilasi nämä tarvikkeet KOIRAN kakkuun.

Valmistusta seurailivat molemmat aika innokkaasti nenät koholla :) Taru ja Bianca joka tapauksessa tykkäsivät kovasti kakustaan. Biancakin sai maistella, naisten päivän kunniaksi. Isäni lohkaisi, ettei meillä muunlaisia päiviä olekaan (5naista perheessä, joista kaksi narttuja ;);) Koirille tuli kakusta jopa vähän rähinää, kun Taru oli sitä mieltä, että kakku kuului hänelle. Bianca parka pelästyi melkoisesti :S Kuvissa: Kumpikin koira ihmettelee vuorollaan mitähän taas niille yritetään tarjota :D

Lilyn omistajat ottivat myös pitkästä aikaa yhteyttä ja tavattiin Lily Orionilla kuuden maissa. Kovasti oli Lily kasvanut ja kaunistunut, vaikkei märkä sää ihan edukseen neitiä näyttänyt. Biancalla ja Lilyllä meni ihan hyvin, Lily oli tällä kertaa se, joka alisti. Tarun kanssa tuli vähän riitaa, kun Lily alkoi astua Tarua.

Lily oli aika peloissaan, kun kultainen uros tuli siihen käymään ja ihmetteli Biancan käytöstä :) Bianca, kun ponkaisi suoraan pyytämään urosta leikkiin. Bianca ulottui ehkä reiteen urosta... Lilylle oli käynyt onnettomuus Espanjassa, jonkinlaisten toukkien seurauksena, kielestä puuttuu nyt pala.
LittleLady "Lily" 10,5kk

Ensimmäinen juoksu oli ollut tammikuussa ja hyvin oli mennyt. Korvien kanssa oli myös ollut jotain pientä ongelmaan... Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Lilya :) Lily palaa takaisin Espanjaan omistajineen Lapin kautta ja tulevat Suomeen taas toukokuussa. Silloin lupaisvat myös tulla kanssani johonkin näyttelyyn! :) Pyysin myös saada seisottaa Lilya, jota viimeksi on seisoteltu 5kk ikäisenä :) Tosi hienosti Lily seisoi, ei tarvinnut kauan asetella.

Kommentit