Lappeenrannan näyttely

Poikkeuksellisesti nukuimme aamulla Sannan kanssa pitkään. Varttia yli kahdeksan nousi Sanna ja minä koiraton vasta 8.50 :D Menimme aamiaiselle puoli kymmenen ja lähdimme kaksi kananmunaa ja suolasirotin rikkaampina matkaan. Kuvat: Täältä, Täältä ja Täältä.

Näyttelypaikalla meidät ohjattiin melko kauan hallista ja minä raahasin tällä kertaa boksi kärryjä perässäni. Yllättävän raskasta, kun oli lunta ja sohjoa ja boksit olivat jakautuneet oudosti, niin kärry meinasi kipata. No, siitäkin selvittiin. Hallissa walesi uros jodlasi huvittavan kuuloiseti lähellä boksejamme. Näimme myös Sumon tyttären Riitun, joka oli tullut Sirpan ja Napin kyydillä Klaukkalasta, kun Riitun emäntä oli käynyt supistelemaan. Se on narttukin :D:D! ;)

Kuvasin taas koirat tuomarinpyörän vierestä ja palelin koko toimistuksen ajan. Järkyttävän kylmä, kehät oli tehty jään päälle ja siellä veti kamalasti. No, tämän päivän tulokset olivatkin sitten paljon paremmat. Sumon tyttäret ja pojat saivat kaikki EH:t, Wade oli EH/2, Sumo oli ERI/1 oli PU-2, Wanda oli EH/2, Bertta oli ERI/2 Vara-sert ja sitten HERTTA ERI/1 PN-1 CACIB ja ROP!!! Hertan vika näyttely oli siis juuri niin upea kuin oli toivottukkin!! tästä on nyt sitten hyvä jatkaa itäpuolella näyttelyitä ja tehdä Hertasta, vaikka intti! Onnea Jonna ja Härveli!! Sain myös ostettua numerolappu pidikkeen joka pujotetaan hihaan, kun nyt sitten ehkä muistan ottaa sen mukaan näyttelyihinkin, kun se neula meinaa aina unohtua.
VSP Benchmark Hyfryd ja ROP Luckystone's Especial Jewel!

Kiva oli myös nähdä Biancan puolisisaruksia näyttelyssä, oli paljon samaa näköä kaikissa niissä verraten Sumoon ja Lunassa ja Biancassa on mielestäni myös samaa näköä. Ainakin ovat yhtä laihoja neitejä. Näyttelystä lähdimme puoli viiden aikaan. Kävimme drive-in:llä ja lähdimme kohti Helsinkiä. Veimme Jonnan, Hertan, Riitun ja Sumon Rajamäelle. Anne vei minut ja Sannan Helsinkiin, Sanan lähti siitä omalla autollaan Waden kanssa kotiin. Äitini tuli hakemaan minut Annelta puoli yhdeksän aikaan.

Kiitos mukavasta matkasta Annelle, Sannalle ja Jonnalle sekä karvaiselle väelle!!

Kommentit