Siskosten tapaaminen

Tavattiin Ronja hetken tauon jälkeen ja näytti taas tyttö kasvaneen roimasti, olivat kotona mitanneet ja saaneet tasan 46cm ja painoksi reilu 15kg. Biancan mittasin su 43:ksi ja paino on 15kg myös...

Aika kylmä ilma oli tänään ja satoi jopa ihan hitusen lunta. Ronja koikkelehti lumihiutaleiden perässä ja saalisti niitä. Lumi on niin harvinaista ollut tänä vuonna, että neiti varmaan ihmetteli, että mitä sieltä taivaalta oikein tulee..

Ronja meinataan nyt myös leikata ja lääkäri oli suositellut, että se tehtäisiin, näin nuorella iällä. Haluavat omistajat kuitenkin käyttää kerran jossain lähiseudulla näyttelyssä ennen leikkausta. Minun pitää nyt vain joku sopiva katsella. Tarjouduin myös taas vaihteeksi ottamaan, tällä kertaa Ronjan, hoitoon omistajiensa Floridan matkan ajaksi.

Taru ei yhtään tykännyt Biancan viitasta, tuntui vissiin liian ahtaalta. Poika koira, Mortti, häiritsi suuresti neitoa, joka varmaan taas aloittaa juoksut. Sen verran kiinnostuneelta vaikutti porokoira.. Bianca ja Ronja leikkivät taas kunnolla, eivät ole sitä pariin kertaan tehneet :)

Kommentit