Pisamainen päivä

Lähdimme navigaattorin avustuksella Tuusulan Kennelkerhon koulutuskentälle, puoli kahdeksi. Siellä oli Doniol U ja V-pentujen tapaaminen. Paikalla oli paljon pentuja ja pentujen vanhemmat ja isovanhemmatkin. Minullahan ei noista pentueista pentua ole, mutta menin silti kuokkimaan toisten tapaamiseen;) Yläkuvassa: U pentueen isovanhemmat, vanhemmat ja melkein kaikki pennutkin. Vasemmalta- äidin äiti Minttu-äiti Frida PENNUT ja oik. kulmassa- isä Eetu-isän äiti Iiris. Kuvan saa isommaksi sitä klikkaamalla

Sain paljon uusia kuvia koirista, joten onnistunut päivä oli :) Kaksi V- pentua jäi kuvaamatta, kun oli kiire kylään Simban (Luckystone's Easy Fellow) luokse. Siellä piti olla kolmelta ja vähän sen jälkeen olimmekin siellä, ihme ja kumma :)

Simba ei ollut trimmeriä nähnyt aikoihin... Bianca on nyt oppinut, että uroksille saa laittaa kampoihin ja sitä oikeutta se nyt käyttikin ahkerasti. Simba ei saanut tulla kovin lähelle, kun Bianca jo hyökkäili pojan päälle. Tarua Simba ei edes yrittänyt astua tai haistella, kun Taru on jo niin selväksi tehnyt, ettei lähelle kannata tulla.

Kommentit