Boniton S- uroksen tapaaminen

Olin tulossa koulusta, kun näin aivan selvästi walesin tiellämme kävelemässä. Ensin ajattelin, etten mene häiritsemään, mutta menin sitten kuitenkin. Yllätyskö? ;) No, tajusin sen olevan naapurimme äiti ja tämän walesi. Tarun ja Biancan tapaamisella saattoi olla vaikutusta rodunvalintaan :)

Kuitenkin Boniton kennelin, elokuussa syntynyt poika, on kovin kaunista katseltavaa :) Oli pikkuiselle ehtinyt jo paljon tapahtua, kun oli jalkansa kanssa riehunut.. Pentu oli joutunut leikkaukseen asti, kun vasta muutaman päivän oli ollut omistajalla. Polvesta oli tähystyksessä poistettu luunsiru. Nyt jalassa on jo karvaa ja hyvin näyttää jalka toimivan. Ainakin siihen malliin juoksivat Biancan kanssa. Vähän oli Sumilla vielä kirittävää tähän Sumon tyttäreen :D

Bianca sai siis mennä tapaamaan 4kk nuorempaa urosta ja Taru-täti jäi sisälle. Biancalla ja Sumilla meni tosi kivasti. Oli heti yhteinen sävel löytynyt. Huomatkaa nimi, punainen ja nopea- siis Sumi, sanoi emäntä :) Sovimme, että tapaamme aina, kun hän Porvoosta tänne Espooseen asti Sumin kanssa tulevat :)

Tämä ja viime vuonna olenkin oikein kunnostautunut tällä koirien kuvaus rintamalla :) Ei oikein viitsinyt kiusata kakaraa niin tässä tämmöinen vapaasti seisova kuvatus :) Ehkä sitten ensi kerralla pyydän saada seisottaa nuorta herraa. Täytyy vielä tässäkin hehkuttaa tuota kameraa, siis aivan ihana kapine. Olisi pitänyt paljon aiemmin hankkia tälläinen vähän kunnollisempi. Rakastunut kuviinsa :)

Kommentit