Sumon päivästä

Yö meni hyvin, Tarun ja Biancan sängyssä vieretysten nukkuen. Oma peti oli kyllä lattialla, mutta kuka siinä nyt yksin haluaisi nukkua? Aamulla herralla oli liian kiire syödä, aamulenkillä jahdattiin kimpassa varista. Päivä Tarun ja Biancan kanssa kolmisin oli ilmeisesti mennyt hyvin, koska ei mitään ollut tuhottu, mitä nyt pöydältä oli kaikki tavarat lattialla, kuka lie kävellyt pöydällä..?

Tulin kotiin vähän ennen kahta. Sumon päälaki näkyi ikkunasta huikkasin sille tervehdyksen. Sumo pomppasi ikkunaan, Bianca ihan vähän jäljessä ja sitten Taru :D, oli kyllä huvittava näky :)) Kävimme lenkillä ja otimme taas vaihteeksi vähän kuvia :) Pikkusiskoni kotiutui leirikoulusta ja joutui heti asettelemaan koiria kuvattaviksi. Kuten kuvasta näkyy, on Sumo saanut jo aivan tarpeekseen kaikesta tästä salamavalojen välkkeestä :)

Taru meinasi suuttua Sumolle, kun Sumo kävi ottamassa Tarun rakkaimman lelun, pikku-Tipun Tarun korista. Taru meni sitä sieltä etsimään ja kuuli, kun Sumo vingautti sitä. Taru meni seisomaan Sumon viereen ja näytteli hampaitaan hyvin vakuuttavasti. Sumo hairahtui oven avaukseen ja niin oli Taru saanut ankan pelastettua!

Illalla Sumo söi kaiken ruokansa ja kävimme tunnin lenkin räntäsateessa. Taru ja Bianca lähtivät jäniksen perään, mutta Sumo istui jalalleni katsomaan ihmeissään :) suloinen poika<3>

Kommentit