Siskosten ja isän tapaaminen

Olimme tänään sopineet, että tapaamme Ronjan ja otin sitten kaikki koirat mukaan ja lähdimme kohti koirapuistoa. Minulla viisaasti oli kaikkea muuta, kuin vedenpitävät kengät, höm... tiellä oli ehkä 5cm loskaa, tosi märkää sellaista! Minulla oli kengät ihan märkinä jo 5min kävelyn jälkeen. Mutta en sitten enää ehtinyt kotiin niitä vaihtamaan, muka.

Koirapuistossa Sumo ei sitten saanut Ronjasta tarpeekseen ja kuulin, että Ronjalla oli viikonloppuna alkanut se kauan kaivattu juoksu... no niin... isä sai mennä toiselle puolelle aitaa, kun tytär oli pikkusen liian hyväntuoksuinen. Taru meni sitten Sumolle seuraa pitämään ja eivät olleet kyllä Taru ja Sumo tyytyväisiä järjestelyyn. Ei sen puoleen ollut Biancakaan, oli kovin märkää ja kylmää. Koirille ei maistunut siinä kelissä leikki yhtään, joten pidimme vähän lyhennetyn kerran ja palasimme sitten kotiin. Tarulla oli fiksusti tuo mantteli päällä. Taru palelee aika herkästi, niin ei Tarua haitannut oikeastaan ollenkaan, koko sade.
Ainoa hyvä puoli oli, ettei muita koiria tullut koirapuistoon, vain me hullut siellä seisoskelimme koirinemme. Kun lähdimme puistosta käveli Sumo hullunkurisesti korkeammalla korokkeella, joka meni, tien varressa ettei tassut kastuisi :)

Kommentit