Koirien päivä

Aamu oli vähemmän pitkä ja saimme nauttia kauniista auringonpaisteesta ulkona. Sumolla ja Biancalla meni lujaa ja Taru haisteli innokkaasti. Otettiin myös jotain pientä juoksukilpilun tapaista, kuvauksen takia :) Sumo taisi olla se voittaja. Bianca oli toinen ja Taru, vanhuksena taisi olla aika se viimeinen. Sumolla oli myös hullu tapa juosta kirjaimellisesti päin, eka kerta vähän yllätti. Sumolla oli tosi hauskaa, kun se löysi kovasksi jäätyneen hansikkaan ja Bianca yritti ottaa sitä häneltä. Kyllä huomaa, mistä Bianca on tuon vauhtinsa perinyt.

Iltapäivällä olimme lenkillä ja käytin koiria (varmaan luvattomasti...) laskemassa liukumäkeä puistossa. Koirilla näytti olevan tositositosi kivaa, juoksivat liukumäen ylös, tulivat portaat alas ja portaat ylös ja liuku alas. Halpaa hupia. Sumo ei ensin oikein tajunnut, mutta riemulla ei ollut rajaa, kun ne yhdessä kävivät laskemaan mäkeä.

Biancalla taitaa olla murrosikä tjt, todella rainostuttavaa korvien narikkaan ripustamista meneillään nimittäin! Kokeilee rajoja ja loukkaantuu, jos niitä asettaa sille.., ihme tyyppi.
Kuvassa: Koirat omassa sängyssään ja Sumo sulassa sovussa mukana.

Kommentit