Koiran elämää

Nukuimme tänään pitkään..., tai no, minä nukuin ja koirat joutuivat myös nukkumaan. Kymmenen aikaan käytin koirat pissalla ja jätin ovet auki, että pääsevät terassille jos tahtovat. Uudelleen herätessäni, nukkui Sumo jaloissa, Bianca tyynyllä ja Taru selän takana... ei vissiin kovin paljon haitannut, pitkäksi venynyt aamu...

Kahden aikaan lähdimme päivälenkille Orionin pellolle pitkälle ulkoilulle ja tulimme puoli neljä takaisin. Bianca kaivoi pitkään pellossa ja löysi ja SAI KIINNI! hiiren... jippiii.. työ ja tuska oli kyllä saada se lapsen suusta. Maanittelen ja pomputtelin palloa, juoksin, hypin, hihkuin ja yritin saada Tarua vetämään sitä Biancan suusta... päädyin sitten vääntämään leukoja ja ravistelemaan koiran päätä..., varmasti varsin fiksun näköistä-- Biancan ensi saalis oli tämä hiiri ja oli kyllä koirakin sen näköinen, ylpeä kuin mikä. Taru sitten kantoi "lelun" kotiin, että minä pääsin taas kameran taa... ja lopulta Nipsu sai tiputtaa sen roskikseen...

Heittelin myös koirille keppiä ja palloa ja vauhtia riitti, pitkästä lenkistä huolimatta. Tarukin käyttäytyy niin lapsellisesti, kun Sumo on täällä, ettei uskoisi sen täyttävän jo 7v. Kuvassa Taru ja Sumo vauhdissa ja lapsi keskittyi lähinnä haistelemiseen rauhassa..., roolien päälaelleen kääntyminen meneillään? Bianca nimittäin ei leikkinyt ollenkaan, mutta Sumo& Taru sitäkin enemmän. Taru kaikista eniten. Yleensä, kun Taru ottaa kaiken haistelemisen kannalta...hmm..

Koirat tykkäävät katsella yhdessä ikkunasta ja siitä sitten haukkua ohikulkijoille, joita ei onneksi mene kovin usein. Aika meteli lähtee Tarusta ja Sumosta, Bianca ei hauku ohikulkijoita. Illalla tuli sitten väsy ja sain napattua tuon suloisen otoksen koirista matolla nukkumassa, ylhäältä: Sumo, Bianca ja Taru. Ei kyllä uskoisi, että Sumo ei meillä asu, tosi hyvin poika kulkee mukana ja elelee tyttöjen kanssa :)

On niiiin paljon ihania kuvia noista koirista, etten tiedä mitä tänne laittaisi niistä, kun ei viitsi ihan kamalasti tähän laittaa... Koirat ovat joutuneet myös videoitaviksi, mutta ei siitä sen enempää :)

Kommentit

Riksu sanoi…
Ihania kuvia koiruuksista. Olemme jo jonkin aikaa tai oikeastaan aika pitkään haaveilleet walesista, joten olisi kiva kyllä nähdä vähän videonpätkää koirista kun ei vielä livenä olla ko. rotua nähty ainakaan tietoisesti.