Kajaanin näyttely

Lähdimme aamulla n. 7.15 setäni kotoa Suomussalmelta ajamaan Kajaaniin, 9.10 olimme perillä. Biancan kehä oli erikseen (kehä 18) muista waleseista (kehä 2), siis toisella puolella hallia. Katsoin alun waleseista ja kuvasin puuttuvia, sitten jätin setäni huoleksi kolmen koiran ikuistamisen, sain kuitenkin itsekin kuvattua kaksi niistä myöhemmin, toisen mm. ROP kehässä, joten vain yksi kuva on siis AV:n takana Antti Väyrynen ;)


Biancan esiintyminenhän oli nyt ekaa kertaa minun vastuullani ja hienosti se mielestäni meni... kai... ehkä... vaikka ei mitään palkintoa saatukaan :( Kuvassa ainakin on kovin edustavan näköinen otus. Tuomari vielä siinä kysyi uudelleen, että kuinka vanha koira on ja näytti miettivän, sitten se viimeinen kommentti: ikäisekseen huolestuttavan pieni... Sitten vielä sanoi, että anatomisesti koirassa ei ole lähes mitään vikaa ja ainoa asia mistä hän huomautti oli koko, kädellä tuomari sitten vielä näytti n. 7cm... Bianca on nyt normaali kokoista Tarua sentin pienempi. Ei kiitos 7cm korkeutta lisää!!

Päätin nyt sitten, etten enää kuvaa kaikkia koiria, vaan vain ne jotka kokoelmistani puuttuvat, joten pääasiassa kokoelma karttui Rocbee koirien osalta.. ehkäpä kuitenkin tulen vielä luistamaan lupauksesta ja jatkan kovalevyn täyttämistä uusilla ja uusilla koira kuvilla..
VSP Rocbee Umba Lumba ja ROP Tres Allentes Antoinette

Kommentit