Tampereen itsenäisyyspäivännäyttely

Aamulla Sanna haki minut ja Biancan tismalleen aikataulussa kotoa. Olimme jo autossa klo.7.31 ja käännyimme matkaan. Sanna oli ollut jo ahkerana ja hakenut meitä ennen jo Hannan ja Eetun. Jatkoimme matkaamme ja haimme Jonnan ja Hertan ABC:n pihasta. Olimme näyttelypaikalla ajoissa, n. 8.25 (kehät alkoivat klo.10). Biancan luokassa ei ollut ketään, pentuja oli kaiken kaikkkiaan kolme.

Kuvassa: ROP pentu Rocbee Elton John "Wade" ja VSP pentu JewelStone "Bianca"

Wade oli sitten upeasti 1, kahdesta uroksesta KP:n kera. Biancakin sai KP:n ja juoksikin sitten Waden kanssa kehässä. Bianca oli sitten VSP!!!!! ja Wade ROP!!!! Eli ei yhtään turha reissu ollut! Hertta ja veljensä Eetukin pyörähtivät kehässä ihan onnistuneesti :)

ROP Benton Victory Lap ja VSP Snowy Finnish Girl Our Loyal Welsh

Minä sitten en mennyt kotiin siitä, vaan meidän porukat tulivat sopivasti ja sain sitten kyydin siitä nokialle. Aivan, elämme vaarallisia aikoja, mutta kävimme nokialla, eikä pelottanut yhtään. Meillä oli omat vedet mukana ;D Viemme pakkaamisen aivan uusille ulottuvuuksille..

Bianca järjesti kivan yllärin.. Olin juuri päästänyt sen sisään, kun sitten pikkusiskoni tuli sanomaan, että Bianca teki kakat olohuoneen matolle.... Olipas kiva, juoksi varmaan ulkoa suoraan kakalle siihen matolle. Se ei ole moneen kuukauteen tehnyt mitään sisään, ja nyt sitten kylässä..Nice..

Kotiin lähdimme Nokialta sitten kuuden maissa. Kiitos kyydistä Sannalle!! ja Wadelle ;)

Kommentit