Messukeskuksen näyttely V-07


Nyt olen sitten perjantaista lähtien ollut töissä messaria järjestämässä. Perjantaina menin sinne klo. 14 ja sain kyydin Eineltä ja Jannelta sekä Miisalta ;) vähän jälkeen 22.. Lauantaina oli vain klo.15-18 ja sain kumpaankin suuntaan kyydin sekä lahjakortin. Sunnuntaina menin sitten aamuksi Biancan ja pikkusiskoni kanssa messariin, taas kyydit kunmpaankin suuntaan :).


Jonna trimmaili siinä aamulla vähän vauvelia ja Bianca oli melko hermona. Kuitenkin ehtin B siinä rauhoittua, kun odoteltiin kehän alkua. Bianca esiintyi tosi kauniisti ja kaikki tassutkin olivat maassa. Bianca ei kuitenkaan pärjäillyt, kun vastassa oli tasan kuukautta vanhempi paljon kehittyneempi narttu pentu. Tuomarilla oli tiukka linja ja ERI irtosikin ennen valioluokkaa neljälle koiralle. H:takin tuomari jakeli melkoisesti.

Kuvassa: ROP Benchmark Jest Cymro ja VSP Benton Pearl At Wesper


Seuraava näyttely on nyt sitten tammikuussa 2008 Kajaanissa :) Ihan kivasti ovat B:n näyttelyt menneet ja Tarullakaan ei mitenkään hullummin, kun vara sert valioksikin tuli ;) Tarua ei sitten ainakaan, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta enää paljon kehissä nähdä, vaan Bianca saa alkaa Tarun tilalta ravata kehä kettuna :)

Kommentit