Lunta tulvillaan

Yön aikana oli satanut ihan paljon lunta, jota pikkusiskoni herätti katsomaan 8.45--- olisin omasta mielestäni ehtinyt nähdä sen esim. tuntia myöhemminkin vallan mainioiosti. Ulos meidän piti sitten rynnätä, kun alkoi sataa vettä. Nuoskalunta siitä kuitenkin muodotui, mikä olikin ainoa valoisa puoli vesisateessa 2.12...

Bianca oli ihan innoissaan ja pomppi sinne-tänne ja edes-takaisin lumessa, yrittäen saada Tarua yhdessä leikkimäään, siinä kuitenkaan oikein onnistumatta. Taru on erittäin huvittavan näköinen metsästäessään lumipalloa tuhisten ja loikkien kuin kettu niitä pyydystäen. Välillä Taru ottaa lunta suuhun ja viskoo päätään, kuin tappaakseen lumen.. Taru opetti Biancaa syömään lunta ja metsästämään lumipalloja. Bianca ei kuitenkaan oikein hiffannut mitä siinä lumesta niin kuumeisesti etsittiin, mutta tuhisi mukana näytellen tietäväistä.

Bianca tapasi myös ensimmäisen lumiukkonsa :), jonka naapurimme olivat talojen päätyyn rakentaneet. Ei mikään ihan perinteisen näköinen luminen ukkeli, lähinnä skini bodari tuli mieleeni... Vähän Bianca katseli sitä ihmissään: "Miksi toi pelottava valkoinen mies seisoo tossa, eikä se haise millekään tai edes sano mitään?" Taru katseli tyynesti ympärilleen, eikä ollut kokeneena lumiukon rakentajana lumiukosta moksiskaan.

Kommentit