Kylässä

Tänään lähdimme kylään serkulleni Keravalle. Pääsimme kerrotalon kuudenteen kerrokseen ja soitimme serkkuni ovikelloa. Viereisen oven takaa kuului haukuntaa, mihin isäni tokaisi, ihan niin kuin meidän hurtat. Tiesin, että samassa talossa asui Vennu niminen walesi poika. Menimme sisälle ja äitini kysyi, että asuuko tuossa seinän takana se walesi? Johon serkkuni sitten, että joo, siellä se asuu.
Vähän aikaa siinä sisällä pyörittiin, kun sitten päätimme Maijan kanssa mennä pyytämään kuvaa koirasta ;D. Serkkuni mies tuli mukaan ja koira päästettiin siihen rappuun. Tosi ystävällinen ja pirteä 5v poika siinä sitten pyöri. Omistaja kertoi vähän aikaa sitten todetusta kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja kun tiedustelin näyttelyistä kerrottiin vain toisen kiveksen laskeutuneen.
Kysyin mistä kennelistä koira oli ja kerrottiin, että Benchmark. Kysyin vanhempia ja omistaja näytti vähän vaikealta, sanoin kutsumanimenkin käyvän ja ehdotin: Tuuli? Joo, se se oli sanoi omistaja ilahtuneena ja ihmetteli mistä tiesin. Kerroin sitten omistajalle, että meillä oli Vennun serkku :) Maija onnistuneesti sitten nappasi kuvan, kun seisottelin vähän huterasti seisovaa Vennua. Oli juuri käynyt koira trimmattavanakin, kaljuksi, oli omistaja pyytänyt :)

Benchmark Fferins Foltedd "Vennu"



Lazydays Rasberry "Paco"
 
Pitihän siinä sitten serkun westiäkin seisottaa. Maijalla oli ongelmia nostaa häntä selälle ja sanoinkin Maijalle, ettei seisottaisi Pacon häntää walesisti ;)

Kommentit