Spanieliliiton päänäyttely

Olin Biancan kanssa paikalla hieman yli 8. Jonna [Kennel Luckystone's] vähän trimmaili Biancaa ja minä valmistauduin kuvaamaan waleseja.

Tuomaria kuitenkn häiritsi kuvaus, niin että kehäsihteeri käski kuvata näyttelyn jälkeen (Tyhjää kehääkö, kysyn vaan...?) joten kuvista ei tullut kovin hyviä, kun jouduin kuvaamaan melko kaukaa palkintopöytien takaa... harmitti, kun niin myöhään sen keksin, kun en oikein pennuista saanut minkäänlaisia kuvia ja sitten loppui akkukin, kaikki meni pieleen...
 
Bianca esiintyi melko tahmeasti liikkuessaan ja pomppivasti muuten... hieman pitänee harjoitella tuota toisen koiran takana juoksemista. Kupi jäi saamatta, koska neidin täytyy vielä kehittyä.. ylläri..5kk..

VSP Wesper Just Like A Duck ja ROP Twitters Big-Dream
Kotona käytin sitten Tarun pitkällä lenkillä ja mitä löysimmekään, tuoreen oravan raadon autotien laidasta. Ei ollut käynyt mitenkään oli ihan ehjä, ei vertakaan missään joten Taru sai ottaa sen suuhun ja ylpeänä kantoi sen sitten kotiin, jossa kuvaajana otin tietysti pari kuvaa... sitten kantoi sen roskiin ja tiputti sinne. RIP orava autotieltä!

Kommentit