Seinäjoen näyttely

Aamulla oli tosi kylmä ja maa oli aivan jäässä, illalla oli jo satanut hieman ensilunta! Jonna ja Anne vielä viimeistelivät koiriaan, Einen ja minun vielä loikoillessa ;) Siivosimme mökin ja olimme lähdössä ihan aikataulussa. Kävimme katsomassa myös melkein pihassa olevaa koskea. Pieni tikanheitto matsi ehdittiin myös ottaa, kun odoteltiin auton lämpiämistä. Ei oltu viitsitty laittaa autotalliin sitä yöksi.. ei. Taisin minä voittaa pienen kilpailumme, olin ainoa joka oli heittänyt tikkaa viime vuosina.

Matkalla Sinäjoen keskustaan sattui myös muutama mutka. Navigaattori päätti ohjata meidät Peräseinäjoelle ja Kirkkotiella, kun meidän piti päästä Seinäjoelle Kirkkokadulle. Melkein sama asia koneen mielestä... Kun sitten lähdimme seurailemaan kylttejä alkoi navigaattori hokea muutaman minuutin välein "Suorita laillinen U-käännös" ja yritti saada koko ajan meidät kääntymään, erittäin raivostuttavaa!! Walesit alkoivat puoli yksitoista ja etenivät tosi nopeasti. Kehät olivat taas aivan typerästi aseteltuja, niin että kaikki tuomarinpöydät ovat keskellä ja kuvaaminen oli tosi vaikeaa.. Tuomari ei aikaa tuhlaillut, joten meillä ei sitten kauan aikaa siellä mennytkään. Härveli sai ERIn, Wanda ja Miisa EHt ja Otto Hn.
ROP Standard-Bearer Nevada ja VSP Donzara Zara

Ostin Biancalle ja Tarulle myös kumman näköisen lelun ja papereille kansion! ehkäpä ne nyt pysyvät tallessa. Ei aina tarvitsisi olla etsimässä niitä. Pysähdyimme kuvaamaan myös koiria erään järven rantaan ja tuli kyllä hienoja kuvia, vaikka itse kehunkin :)

Kotimatkalla kävimme syömässä pizza hutissa ja Mc jäätelöllä/pirtelöllä/McFlurrylla ;) Jonna jäi kyydistä ensimmäisenä ja sitten Anne tipautti minut ja Einen lepuskiin. Isäni kävi sitten hakemassa minut siitä kotiin.

Kiitos matkaseurueelle! (hyvä, kun Eine ja Miisa olitte niin turvallisia ;)

Kommentit