Kohteena mökki metsässä

Perjantaina yhden aikaan napattiin minut kyytiin Lepuskista ja suuntasimme hakemaan vielä Jonnaa.. Lähdimme hyvissä ajoin ja ehdimme Hämeenlinnaan asti, kun päätimme sitten käydä heittämässä kiepin Jonnalle.. tunnin päästä olimme takaisin samalla paikalla (sama parkkipaikkakin odotti Niilo Felixiä) Söimme hesessä ja jatkoimme matkaa.

Navigatorin ahkerasti meitä opastaessa aloimme päätyä aina vaan pienemmille kärrypoluille Peräseinäjoen lamputtomille teille.. Seikkailimme aikamme niitä teitä pitkin, nacigaattorista huolimatta täysin eksysissä. Päätimme tehdä U-käännöksen ja kääntyessämme eräälle tielle, räväytti joku suoraan edessämme pilkkopimeästä pitkät valot päälle! Jonna lähti äkkiä rattia tempaisemalla jatkamaan matkaa ja autoilija lähti peräämme, äkkiä vaan auton ovet lukkoon.. ei yhtään mielikuvitus laukannut. Käännyimme erään omakotitalon pihaan ja lähdimme ajamaan takaisin, autoa ei näkynyt enää missään..

Kysyimme tietä Kalle Aholta ;D, joka neuvoi meille missä mökki olisi. Heitimme muutamat lenkit ja löysimme tien, jossa oli ketju esteenä. Ajoimme pois, vain palataksemme katsomaan josko ketju olisi siirrettävää laatua, no olihan se.. Pääsimme mökin pihaan, mistä siirryimme melko haipakkaa tahtia sisätiloihin, suljettujen ovien ja kaihtimien taakse.
Illalla lämmiteltiin saunaa huimiin 4oc astelukemiin!! Katselimme tv:tä ja koirat joutuivat trimmiin. Kuvasimme myös kaikki koirat kummaltakin puolelta. Osasta sain myös pää kuvia, joita voi katsella galleriasta Miisan, Wandan ja Hertan kohdalta.

Menimme kaikki nukkumaan parvelle, josta sitten kukaan ei meinannut uskaltaa alas, kun piti mennä laittamaan valot. No, vaikka mitä kauhukuvia mielessäni maalaillen laskeuduin rohkeasti alakertaan ja sain valot sytytettyä.. tv laitettiin myös päälle, kun naisissa olimme matkalla :D:D No ei kukaan meidän kimppuun hyökännyt, johtui varmasti siitä, että matkassa oli lauma tappaja spanieleita.

Kommentit