Kuulumisia

Bianca ja Taru hoidossa kaksi päivää ja kolme yötä. Bianca ja Taru olivat hoidossa kaverillani Viivillä pe-su, koska oli isäni 50v juhlat. Aika outoa, kun ei pentu pyörinyt jaloissa koko ajan ;) Eikä tarvinnut mennä ulos tai antaa ruokaa..., aika tiiviisti kun on oltu yhdessä koko kesä ja syksy.

Biancan eka näyttely lähestyy hurjaa vauhtia :) Hyvinkäällä on Bianca ja kaksi muuta walesilaiseta ilmoitettuna. Jännittävää, varsinkin kun tuo purenta on vähän kyseenalainen... Seisoo hienosti ja liikkuukin, jos ei juokse vaan hölkää. Jonna saa viedä, minä en suostu...

Lilyn, Biancan siskon tapaaminen :) Tavattiin taas LittleLady. Lilyn kodissa kävimme riehuttamassa koiria puolitoista tuntia ja Lily näytti miten kepit kuuluu mennä :) Biancakin hienosti meni leipäpalan perässä-> Agility-tähti siitä tulee :)) Lily lähtee ensi kuun 3pv Espanjaan ja he tulevat sitten 21.12-5.1 käymään ja lähtevät taas joten Lily onkin iso tyttö, kun seuraavan kerran tavataan. Kuvassa: Isäni kommentti: Kyllä oikeanpuoleinen on söpömpi ;), enpä olisi moista kommenttia osannut odottaa... Lily siis vas. ja Bianca oik.

Lily tulee hoitoon päiväksi. Lily tulee hoitoon huomenna päiväksi, kun koko perheellä on menoa, onneksi tuli puheeksi ja uskalsivat antaa minulle pennun, vaikka ei nyt mitenkään kamalan hyvin tunneta.

Doniol 10v tapaaminen menee valitettavasti ohi, kun on Lily hoidossa ja autokaan ei ole kotona niin liian vaikeaa lähteä... Tarun perntueesta, eikä O tai C-pennuista ei ole kukaan menossa, joten ei se nyt sitten niin paljon harmitakkaan :) Ne pennut, kun olisin halunnut kaikista eniten nähdä...

Seisotus kuvat 21vko vanhasta Biancasta. Nyt olisi kerrankin kunnon kuvat kakrusta :)

Kommentit