Koirapuistossa ja Citykoirana

Eilen olimme Biacan ja Tarun kanssa Kauniaisissa lenkillä. Ystäväni Viivi ja hänen koiransa Emil (3v) ja Viivin poikakaverin pikkusiskon novascotiannoutaja narttu Wanda (5kk) tapasivat meidät siellä. Kävelimme Kauniaisten koirapuistoon.

Näimme kaksi englanninbulldoggi narttua (Ilona 6kk ja ?? 4v), kaksi siperianhusky narttua (White 8kk ja Blue 7kk) ja yhden tryffelikoira nartun (Selma 2,5v) sekä uros labukan. Eli aikamoinen pentujen tapaaminen oli meneillään :). Hirveän eri kookoisia olivat kyllä pennut.. Labukan tullessa lähdimme, koska se oli uros ja Emil ei tule toimeen toisten urosten kanssa.

Bianca suhtautui ihan hyvin kaikkiin muihin paitsi, että Blue ja White olivat sen mielestä pelottavia. Wanda pelkäsi nimittäin kuollakseen Blueta ja Bianca päätteli siitä, että ne on varmaan ihan kamalia. Itse en voinut sinne mennä tutustuttamaan, kun Taru ei tykkää nartuista, niin piti sitä pitää kiinni... huoh... Vähän ikävä, kun jäi nyt huonot kokemukset noista husky nartuista.

Tänään kävimme Biancan kanssa ensimmäisen kerran kahdestaan Helsingissä. Viivin tapaaminen oli Biancasta ihanaa ja se hyppi ja nuoli innolla Viiviä. Muuten se vähän oli arka ja pelkäsi vähän kaikkea, erityisesti makasiinien työmaa sai sen ulisemaan.. pitää vähän vielä totuttaa sitä tuohon kaupungissa käymiseen ilman Tarua.

Kommentit