Hyvinkään näyttely DEBYYTTI

Biancan ensimmäinen näyttely oli Hyvinkään Wanhalla Areenalla. Paikalla oli kaksi muuta narttu walesia. Isäni vei minut ja kaverini Viivin sekä tietysti Biancan aamulla puoli yhdeksäksi sinne. Viivin poikakaverin pikkusiskon koira Wanda (Trindy's Usual Star Girl) oli myös ilmoitettu näyttelyyn.

Jonna vei Biancan kehään ja oikein yllätti neito, menemällä aivan upeasti kaikki neljä tassua maassa!, jes. Bianca voitti nartut 5-7kk ja "kilpaili" 3kk vanhempaa paljon valmiimpaa narttua vastaan häviten. Mutta ei mitenkään huonosti ekasta näyttelytä pentu 1 KP pn2 :) Wanda oli sitten Pn 3 ja sai myös KPn eli ei mikään huono päivä :)
ROP pentu Benton United We Stand "Papu"
Näin myös Annen kasvatin Jeperin (Jesper) Anastasia niin ikään Wandan veljen. Komea poika oli ja kuvia taas napsin vaihteeksi. Myös Herttaa nähtiin (Luckystone's Especial Jewel) ja kuvia otin muutaman. Näyttelystä sain kyydin kotiin asti Tiinalta ja Miralta, kiitos!

Illalla kävimme äitini, minä ja koirat kävelyllä Haukilahden rannassa. Tarkoitus oli mennä koirapuistoon, mutta tajusin sitten että Tarullahan on juoksu... hm... hyvä koiranomistaja, kun ei edes sitä saanut pidettyä päässään. Bianca maisteli suolaista vettä ja vähän pulahtikin. Taru tarkkaili lintuja ja olisi mielellään lähtenyt uimaan perään.

Kommentit