Yllätys& Ensimmäinen rokotus

Aamulla heräsin imelään hajuun, joka näin pennunmistajana on käynyt jo tutuksi..., käänsin vain kylkeä. Hetken kuluttua tajusin, ettei haju ollut muina kertoina ollut samanlainen. Taru oli edellisenä päivänä oksentanut pari kertaan, joten odotin pahinta. Tunsin hajun tulevan sängyn alta, suoraan tyynyn alapuolelta. Työnsin yhden Biancan pissapaperin alle ja vedin takaisin... täynnä vetelää p***aa. Oikein kiva herätys. Ei muuta kuin luuttu käteen..., sitä sitten löysin kolmesta eri paikasta ja moppailin siinä 6.30 lattioita.
Meillä oli eläinlääkärin aika varattu 7.45 ja pääsimme epidodin takia lähtemään vasta 7.33. No olimme kuitenkin perillä 7.48 ja pääsimme melkein oitis sisään. Eläinlääkäri kehui Biancan oikein somaksi ja hyvin kehittyneeksi pennuksi. Purentakin, lievä yläpurenta, kuulemma korjautuu... Bianca ei edes, ahnehtiessaan ruokaa hoitajan kädestä, tajunnut rokotusta ja jäi kakaralle ihan positiivinen kuva lääkäreistä :)
Tarulle saimme canicuria ja käskyn antaa ruiskulla vettä jos ei muuten joisi.. Pari kertaa olen nyt antanut sille tänään ruiskulla vettä ja Bianca olisi kovastikkin juomassa ruiskusta. Taru taas ei ole siitä niin mielissään, vaikka ottaakin ihan sievästi vedet siitä.

Kommentit