Kuulumisia

Viime viikon olimme siis Pudasjärvellä pohjoisessa lomalla. Bianca ja Tarukin siellä löysivät yhteisen sävelen. Taru jopa nyt pyytää Biancaa leikkimään kanssaan. Leikkivät oikein suloisesti yhdessä. Taru on välillä vähän raju, kun niin innostuu ja silloin kuuluu huuto Biancasta ;) Välillä Taru heittäytyy pitkäkseen maahan ja antaa Biancankin tulla välillä päälleen ja Bianca aloittaa hillittömän murinan, kun luulee, että on saanut Taru selätettyä... Jos Biancasta leikki käy liian intenssiiviseksi saattaa se juosta jonnekkin alle piiloon, niin että Taru jää haukkumaan piilopaikan eteen harmistuneena, sieltä Bianca sitten hyökkäilee, kuin rotta kolostaan ja Tarua kismittää, ovela pentu :)

Bianca on aika kovapäinen ja pari kertaa on Taru joutunut näyttämään oikein olan takaa kaapin paikan. Varsinkin ruoka-aikana on Bianca ottanut hampaista Tarulta pariinkin kertaan. Mutta ei usko, vaan on vakuuttunut, että Taru antaa periksi, jos se tarpeeksi monesti yrittää..., ei ole vielä kertaakaan taipunut...

Puuhaa ei tytöiltä puuttunut, kun löysivät yhtenä aamupäivänä päästäisen nurmikosta. Päästiäinen kimitti hulluna ja Taru ja Bianca sitä huitoivat tassuillaan. Biancakin meni rohkeasti sitä suuhun ottamaan, mutta Taru sen sitten sai lopulta tapettua ja Taru kantoi sen sitten minun ohjauksestani metsään. Muutama päivä myöhemmin alkoi pikkusiskoni kiljua, että Taru toi jotain iljettävää ja menin katsomaan. Vanha tuttavamme päästäinen makasi terassilla. Taru sai kantaa sen takaisin sinne mistä oli sen hakenutkin. Sitten myöhemmin päivällä menin katsomaan, mitä se Bianca on löytynyt. No pakko se oli uskoa viimeinkin, että se on vietävä roskiin. Taas Taru sai ottaan sen ja tällä kertaa tiputtaa sen roskapöntöön, jota sille kallistin. Sinne meni.

Yhtenä päivänä kävimme läheisen järven rannassa, jossa sedälläni on mökki ja savusauna. Ranta on tosi matala ja Taru rakastaa siinä ruovikossa kahlailua ja saattaa viihtyä siellä koko ajan kun olemme käymässä siellä. Biancalle kerta siellä oli ensimmäinen. Minä menin kahlaamaan siihen järveen ja vahdin samalla Tarua ja Biancaa. Bianca oli siihen mennessä kahlannut vain siinä ihan rannassa, mutta kuinkas ollankkaan..., kun minä menin sinne ja äitini meni uimaan..., siitähän Bianca hätääntyi ja syöksyi päätä pahkaa meitä pelastamaan!! Eli ensi uinti suoritettu :D Bianca siinä rannassa piti aivan täysin samanlaista äänt, kuin isänsä meillä hoidossaan ollessaan silloin piti, kun menin uimaan. Pienoinen Déjà-vú :)

Kotimatkalla kävimme vierailulla Ylistarossa, äitini serkun luona. Perheeseen oli hankittu keväällä äidin serkulle äitienpäivälahjaksi labris Oiva (Havulinnun Oiva). Oiva oli kovasti kiinnostunut Biancasta. Tarusta se ei niin välittänyt, kun Taru vaan näytti sille hampaitaan ja murisi. Vanha leidi :) Biancaa Oiva sitten ryttäsi senkin edestä. Bianca parka<3>

Kommentit