Isän ja tyttären tapaaminen

Tänään päivällä tulivat mökillemme käymään Jonna, Anne, Keijo, Sumo, Mini ja Wanda. Sumo ja Bianca tapasivat ensi kerran ja sain muutaman suloisen otoksen isästä ja tyttärestä. Bianca tapasi myös tätinsä Minin. Mini ei oikein Biancasta perustanut. Annen Wanda koki olevansa aivan liian vanha ollakseen tekemisissä Biacnan kaltaisen rääpäleen kanssa. Kauniisti Bianca heti Wandalle alistui, Tarulle se nimittäin ei alistu jos Taru sille murisee. Silloin Bianca vain höristelee korviaan ja katsoo Tarua kiinnostuneena, kuin kysyen, mitä sä tarkoitat?

Taru omaan tapaansa istui kaukana menon keskipisteestä eli järvestä. Mutta Sumo, Mini ja Wanda nauttivat uimisesta ja yritimme kovasti saada veteen hyppäämiskuvaa koirista, mutta kamerat osoittautuivat aivan liika hitaiksi. Bianca yritti muutaman kerran saada vanhempia koiria leikkimään kanssaan,
mutta enimmäkseen se istui jaloissani ja seurasi tapahtumia, olihan siinä melkoisesti menoa ja meininkiä :) Hetken Taru myös leikki lempi walesinsa Sumon kanssa :)

Ihmisiä Bianca ei sitten arastellut lainkaan! Siihen olen tosi tyytyväienn. Bianca ei ole näyttänyt mitään epäröintiä ihmisten suhteen. Taruhan pelkää miehiä, mutta Bianca olisi menossa jokaisen eteen selälleen :) Nytkin Bianca meni reippaasti tulijoita tervehtimään, häntää heilutellen syliin istumaan. Ainakin on sosiaalinen tapaus :)
Kiitos käynnistä Jonnalle ja Sumo-isille sekä muille kävijöille! Kuvissa: Sumo-isä, Wanda sekä riistapukki ja Mini-täti poistumassa järvestä yhtä aikaa, Biancan ja Sumo-isin ensi tapaaminen ja oik. Biancan ja Sumon potretti kuva :), aika paljon on kyllä samaa näköä :)

Kommentit