Biancan saapuminen

Tänään, tiistaina 19pv kesäkuuta 07 kävin hakemassa Biancan (Jewelstone) Kiteeltä. Matkustin Kiteelle aamujunalla joka lähti Lahdesta, missä mökkimme on, kello 8 ja oli perillä 11.10. Asemalla odotti Biancan kasvattaja Timo ja Timon poika sekä BIANCA. Biancan paperit käytiin sitten tekemässä läheisellä huoltoasemalla ja sitten minut ja pentu vietiin asemalle odottelemaan junan tuloa (12.44). Asemalla kysyin sitten Biancan kasvattajalta minne päin Suomea pennut ovat menossa ja hän sanoi yllättäen, että 6:sta 4 menee Espooseen ja yksi Ouluun ja yksi Ranualle tai Raumalle, en nyt ihan varmaksi muista ;D. Joten ties vaikka lähellekin muuttaisi joku sisarus :) Loppu aika asemalla menikin yllättävän nopeasti ;) Kuva: Ai tuunko mä teille?

Junamatka meni hyvin, Biancan nukkui suurimman osan ajasta jalkojeni päällä ja Bianca sai paljon huomiota kanssamatkustajilta. Tyylin; ”onpa sulla kaunis pentu, ”Sievä pentu, ei varmaan kovin vanha” ”Mullakin on koira ja minä niin tykkään kaikista söpöistä pennuista” ”Vooi, miten suloinen! Mikseivät koirat voi pysyä näin pieninä aina?” Matkan loppuvaiheessa piipitti säälittävä otus jotain vastalauseitaan pitkästä paikallaolosta, mutta onneksi matka sitten olikin ohi. Lahteen saavuimme neljän maissa ja sitten kotiin Tarua katsomaan.
Taru suhtautui pieneen hyvin. Ei tainnut aivan ymmärtää, mikä nyytti tämä oli ja miksi se meille oltiin tuotu. Bianca vähän luimisteli Tarulle, vähän pientä aluksi jännitti. Tätini ja serkkuni koirat kävivät myös ja Bianca osoittautui kolmen koiran keskellä hyvin reippaaksi ja sosiaaliseksi ipanaksi. Isoa Roope-saksista se pyysi sitten haisteltuaan leikkimään kanssaan. Taru antoi Biancan tulla boksiinkin kanssaan ja koirat nukkuivat yhdessä illalla. Bianca sai leluseepransa, jolta otettiin henki perusteellisesti pois, monesti. Bianca myös kasteli järvessä tassunsa, säikkyen laineiden liplatusta :D Tarun näyttäessä mallia tutki kuitenkin vettä kavahdellen ja sitten jo leikkien, kastelemalla tassunsa.

Otimme myös ensimmäiset kuvat nyt reilu 7vkoisesta Biancasta. Päästä ja seisotuskuvat kummaltakin puolelta. Olisi tarkoitus toistaa sama joka viikko, että nähdään miten kakara nyt kehittyy aikuisemmaksi :)

Paljon haluaisin jo pienen kanssa tehdä ja sille asioita opettaa, mutta ehkä pitää odottaa, että ipana tunnistaa ensin oman nimensä…, ehkä ;)

Kommentit