Tohmajärven näyttely - kasvattajanimettömät pennut

Jaaha ja tänään heräsimme sitten puoli puoli seitsemän ja valmistauduimme lähtöön. Aamiaisen jälkeen siirryimme autoihin ja lähdimme ajamaan näyttelyyn. Näyttely oli sisähallissa ja walesien alkuun oli reilusti aikaa. Irlanninsettereiden kehä tosin oli ulkona, mutta cokkerit ja walesit olivat siis sisällä.

ROP Rocbee Kohinoor ja VSP Doniol Nothing To Lose

Ensimmäisenä oli cokkeri kehä ja siitä saatiin hieno tulos. Jonnan Onni poika oli paras uros ja vastaanotti ensimmäisen sertinsä! ja kaiken lisäksi Onni valittiin vielä ROPiksi!! Onnea Jonnalle ja Onnille :)
 
Taru meni sitten kehään ja olin jo kovin innostunut Tarun saadessa ERIn!!, mutta sitten kaiken lisäksi Taru sai vara-SERTin, eikä vissiin ollut SERTikään ihan kamalan kaukana :D, haluan ainakin ajatella ;) Mukanamme ollut Nappi sai myös sertin ja oli VSP, Cheri oli myös VSP ja olisi saanut sertin, mitä ei voinut vastaanottaa. Joten ei ollut meillä mikään turha reissu itäsuomeen!!

Näyttelyn jälkeen menimme Sumon toisen pentueen luokse kylään. Olivat kyllä mielettömän suloisia koiravauveleita :) Koiravauvojen jälkeen menimme katsomaan vähän isompaa, jo nelikuista Sumon vauvaa Lunaa ja siinä olikin varsinainen viikari pentu :) Luna asuu äitinsä Tiitun (Mildfeddyg Gwinsi) kanssa Tohmajärvellä.


Mökille palatessa pääsivät koirat toteuttamaan itseään järveen ja meno oli varsin vauhdikasta. Varsinkin Hertta ja Miisa löysivät yhteisen sävelen :) Taru löysi katiskasta sinne juuttuneen oravan ja oli siitä kovasti innoissaan.
 











Rankan päivän päätteeksi kävimme nukkumaan jo puolenyön aikaan ;) Koiratkin rauhoittuivat yllättävän nopeasti...edellisyönä nukuttiin kaikki vissiin vähän huonommin...

Kommentit