Matka alkoi...

Olimme yötä kaverillani Viivillä ja otimme muutaman kuvan Viivin koirasta Emilistä (Snowmist Hip Hip Hooray) Emppu ja Taru ovat välillä kavereita ja välillä toistensa kurkuissa, tiedä nyt sitten, että missä aikeissa. Taru ei varsinkaan tykkää, kun Emil yrittää koko ajan nousta sen selkää ja kun Taru rähähtää Emilille ärisee Emil takaisin Tarulle, epäreilua...Emil ei oikein tajua, ettei tytölle saa murista takaisin, jos on itse alkanut astua...















Tänään lähdin sitten koulusta vähän aikaisemmin mennäkseni Leppävaaran juna-asemalle..., siellä sitten Annea odottelin, kun Anne selvitteli tietään junaradan yli, Sellon puolelta. Annella oli mukanaan takaluukussa Wessi (Rocbee Westend Girl), Wanda (Anastacia) ja Molly (Doniol Maroon Princess). Tarun kanssa menimme etupenkille. Autoon pakkautumisen jälkeen haimme "joku lintu se oli"- tieltä Einen ja Miisan (Sprigthly). Tämän jälkeen haimme Annen miehen Keijon töistä ja menimme Annelle ja Keijolle. Automme ja loppu matkaryhmämme oli jo Annella. Söimme Annella ja otin muutaman kuvan Annen vanhemmista koirista, Wessistä ja Mollysta.















Lähdimme Annelta ajamaan Joensuuhun. Kuitenkin Lahden tiellä satuttiin mainitsemaan trimmaaminen ja tajuttiin, että eihän sitä trimmikonetta nyt otettukaan mukaan. Jonna kun oli omansa jo kotiinsa unohtanut ja Annelta oli pitänyt Annen trimmeri ottaa mukaan. Anne soitti Keijolle, joka sitten ystävällisesti toi trimmerin meille tienvarteen. Tarkoitus oli tavata Sirpa+Asta+kaksi punaista irkkua ja Nappi (Doniol Nothing To Lose) Mikkelissä, mutta me emme sitten ehtineetkään ajoissa Mikkeliin. Tapaamista siirrettiin ja seuraavan kerran, kun otettiin toiseen autoon yhteyttä oli entinen n. 40km välimatka kasvanut 47 :))

No saimme sitten loput seurueesta kiinni S-marketin pihalla josta piti DVD R-levyjä hakea..., eihän niitä siellä sitten ollut...;) enkä muista tarkempaa paikaa enää, siellä jossain lähempänä määränpäätämme? No Asta ja Astan punaiset irlanninsetterit Deilig ja Cheri sekä Nappi ja Sirpa liittyivät nyt siis ryhmäämme. Kylmää oli jo melko pohjoisessahan olimme ja silloin tällöin ripotteli lunta sekä pakkasta oli kyllä.

Ajoimme Outokummulle ja kävimme kääntymässä muutamassa väärässä tienhaarassa... navigaattorin kanssa.. kröhöm... Kuitenkin pääsimme perille puoli yhdentoista aikaan. Mökki oli valaistu ja lämmitetty, ja yllättävän hyvä ja mukava :) Söimme iltapalaa ja Tarua hieman siistittiin sillä surullisen kuuluisalla trimmerillä, samoin cokkereita. Hertta pääsi saksien käsittelyyn ja järvessä pulahtaneita koiria pestiin.

Sananen vielä Annen Wandan juoksusta...no niin elikkä Wanda päätti aloittaa sitten juoksut juuri matkaa edeltävänä päivänä. Kaksi urosta ja juoksuinen narttu reilun 90neliön mökissä... Iltalenkillä Einen koira Miisa löysi myös suuren joutsenen raadon, mitä spanieli poppoo tutki kovin tarkasti. Nukkumaan menimme kello kaksi.

Kommentit