Leppävirran koiranäyttely

Jaaha..., heräsimme kello puoli kuusi ja söimme aamiaista, koirat käytettiin pihalla ja siivottiin mökki, lähtöhän oli sitten puoli seitsemän. Niin tai sen piti olla.., kymmentä yli 7 "niin aletaanko lähteä, ettei myöhästytä" Siinä autoa pakatessa ehti intoontunut cokkeri käydä jalkaakin kassiani vasten nostamassa ja Nappi ilmestyi itse autosta portaille?!, hiekkatiellä taas kuulosti kyllä siltä kuin olisi rakeita satanut..., mutta..., no niin, ehdimme kuitenkin hyvin. Onneksi ei niitä tutkia paljon ollut..., ;)

Waleseja oli paikalla edellispäivän näyttelyyn verrattuna paljon. Huomioon ottaen, että ainakin seitsemän muuta ryhmänäyttelyä pidettiin tänä samana viikonloppuna. Waleseja oli siis 22, joista meidän seurueeseenhan kuului siis viisi. Päivä osoittautuikin sitten walesien osalta ERInomaiseksi!! Kaikki mukana olleet walesit saivat ERIn ja cokkeritkin kuitenkin EHt. Annen Wanda "yllätti" ollen PN2 ja saaden siis ensimmäisen vara-sertinsä!! onnea Anne ja Wandaali :)!! Tarun kehää en katsonut, koska olin itse näyttämässä cokkeria, ei siitä sitten enempää..., Taru kuitenkin ainoana Käyttönarttuna, voitti luokkansa, kuten todettua tuli ERInomaisena ja sitten ei enää PN sijoittunut, mutta kaikin puolin olin tosi tyytyväinen Tarun viikonloppuun, joka oli nyt sitten KÄYT ERI1 KÄK1 PN2 VARA-SERT, KÄYT ERI1 KÄK1!!

ROP- Standard-Bearer Gladiator ja VSP Rocbee Kohinoor

Ostin myös patistettuna..., vihdoin ja viimein kevythäkin. Se kun oli tarjouksessa, niin viimein sen nyt ostin. Ei sitä ostoa ole suuniteltu, kuin muutama vuosi...hmm...hidasta toimintaa. Sen lisäksi Anne bongasi pokaalipöydältä aivan ihanan suloisia ERIruusukkeita ja niitä sitten ostin 1€50 kaksi kappaletta molempien päivien ERI tuloksista, ERIttäin hienolle walesilleni :)
Kaiken lisäksi näimme Jonnan (Luckystone's kennel) kasvatin Ilonan (Luckystone's Eternal Love), joka asuu Varkaudessa. Nyt onkin sitten kaikki Jaden E lapset nähty ja kauniita ovat, ei voi muuta sanoa. Täältä löytyy nyt uusi kansio Ilonalle.
Kävimme myös kotimatkalla pienessä koirapuistossa ABC:n vieressä ja alla kuva, kun koirapuistoon yritti tulla laumaan kuulumaton. Urheasti ne spanielit puolustivat "omaa" puistoaan :) ja aikamoisella metelillä :))Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja niin pitäisi kai sitä kiittää myös kaikkia niitä ihmisiä joiden luona kävimme walesilaisia moikkaamassa :)) Pitää meidän ottaa tälläinen pitempi reissu uusiksi! oli todella mukavaa! Auton takakontissa koko jengi. Vasemmalta alkaen- Wanda- Taru-Onni- Miisa- Ghoust ja Hertta. Onni matkusti matkat auton sisällä, sylissä, mutta lavastetussa tilanteessa se pääsi takakonttiin :)

Kommentit