Karkun näyttely

Heräilimme mökillä siinä seitsemän aikoihin ja pakkauduimme autoihin. Ajamaan Karkkuun lähdimme sitten n. 7.45 ja Karkussa olimme jotain yli kahdeksan. Pystytimme lähes ensimmäisinä telttamme,( jonka Anne oli joskus meinannut myydä!, oltaisiin kastuttu, jos Keijo olisi sen sallinut) walesikehän laidalle. Siinä sitten järjestettiin koirat bokseihin ja juteltiin ihmisten kanssa. Ihmeen nopeasti se aika meni, siinä, kun katseltiin viereisen katoksen pystytystä, aika monimutkaiselta näytti... Kuvassa: Molly, Wanda ja Wessi, jotka odottivat Annea, joka pakkasi autoon tavaroita mökin kulman takana.

Walesit alkoivat siis suunnitellusti kello 10 sunnuntai aamuna ja jatkoivat sitten kehä kehän jälkeen myöhästymistä, loppujen lopuksi klo.16 alkavaksi suunnitellut BIS kehät siirtyivät 7 ja me emme sitten niitä aivan loppuun jääneet seuraamaan.

Mukava päivä oli huolimatta ihme satelusta ja kostean- painostavasta säästä...illallahan sitten satoikin oikein taivaan täydeltä ja ukkosti, joten. Jonna siellä palelikin omasta mielestä, ihan en nyt sanoisi lämmintä, mutta leutoa oli, ei kylmää :)

Anne voittikin sitten päivän melkein päätteeksi pidettävän puku kisan walesi Wandan kanssa ja oli kyllä hupaisaa sitä katsella ;D Jonna osallistui myös puku kilpailuun Jaden kanssa- jalkapalloilijana, sitten siihen osallistui "meidän porukasta" vielä Nappi ja Eetu, jotka pääsivät palkinnoille 4.sijalle. Hertta osallistui myös kisaan, nimittäin pari kisaan isänsä Jessen kanssa, sijoitusta ei tosin tullut... Mutta kuten kuvasta näkee on kyllä koirissa samaa näköä.



















Kuvia otin lähemmäs 300 ja niitä voi Täältä käydä aina välillä vilkaisemassa. Kunhan saan aikaiseksi ja laitan näkyviin. Paljon tuli myös otettua noista "turisteista" siis koirista jotka eivät kehässä pyörineet, kuvia. Joten niitä löytyy sitten ympäri noita kuva kansioita. Etsinnän iloa ;) Mm. tässä kuvassa esiintyy Llawen Joe Cool "Jakke"
Pitää vielä oikein erikseen mainita tuo kolmen polven kuva, jonka otin Chinasta (Woodruff Coyota), Ladysta (Doniol Canorous Lady) ja Sumosta (Luckystone's Double Trouble), siinä on sitten meille tulevan pennun iso mummi -mummi ja isä vieretysten. Tuossa alla on melkoisen muokkailtu versio, mutta alkuperäinen löytyy Täältä.

Kuvissa ROP ja VSP koirien sijaan ROP ja VSP veteraanit ja pennut (Standard-Bearer Nevada ja Wesper On The Beach sekä Jangas Duck Soup ja Doniol Tulip Warrior)

Kotiin näyttelystä lähdimme siinä 19.30 ja kotona olin sitten 23 aikoihin, joten melko pitkä päivä oli meillä taasen :) Kiitos Jonnalle ja Annelle sekä Keijolle taas mukaanhuolimisesta!! ja kyydityksistä tietenkin!

Kyllä oli kotona tarkassa syynissä housut ja paita, kun Taru niitä muiden koirien hajuja minusta tutki ;) Sain vissiin anteeksi kuitenkin, hylkäämisen, kun laitoin muutaman raksun saamistani ruoka pusseista pallon sisään ja sitä sitten innokkaasti pitkin lattioita neiti pyöritteli. Aika hauska tapaus ;), sitten se tuo pallon suussa minulle ja häntä heiluu kauhiasti, kun pitäisi pallo hänelle täyttää uudelleen :)

Kommentit