Bianca ja Karkku

Huomenna aamulla lähdemme Jonnan ja koirien kanssa taas Tohmajärvelle. Valitsemme meille tulevan pennun :) Toivon, että nyt saan sitten myös Lindasta otettua kuvia, kun viimeksi ei yhtään saatu.., Niin ja tietysti sitten myös nyt jo 1kk ikäisistä kakaroista :)

Siellä oleskelun jälkeen matkaamme Karkkuun, Springerspanieleiden erkkariin. En ole vielä koskaan saanut itseäni sinne asti raahattua, vaikka kaikenlaisissa muissa kissanristiäisissä olen milloin kenenkin kanssa viipottanut, mutta nyt tänä vuonna sitten sinnekkin viimein. Karkussahan on kaikkea muutakin esillä sprinkku ihmisille, joten ihmettelen itsekkin miksi en sinne ole "joutunut" aiemmin. Sinne on ilmoitettu 13pentua, 33urosta ja 37narttua eli 83 walesia :) kaikki kuvat tulevat sitten näkyviin photobuckettiin ensi viikon aikana viimeistään, odotettavissa on ennätys määrä kuvia :)

Tässä vielä kuva Tarusta ja Tarun vahtaamasta puusta, jossa OLI linnunpesä... hölmö odottaa vieläkin sen juurella ja aina, kun sen päästää ulos ryntää se hirmuvauhdilla katsomaan puuta.. No toivossa on hyvä elää ;)

Kommentit