Sipoon näyttely

Tänään olimme koko kuuman päivän Tarun kanssa Sipoon ryhmiksessä. Walesikehän piti alkaa klo. 12.15, mutta sitten se alkoi siinä lähempänä puoli kolmea. Oli kehät hieman myöhässä... No sitten Taru pääsi boksista suoraan kehään ja koira oli kuin lentoon lähdössä... hmm.-..minua se vissiin etsi ja koikkelehti kahdella jalalla ja veti Jonnaa joka suuntaan... kiva... no sitten ei arvostelussa kuitenkaan sanottu muuta, kuin, että Taru oli "iloinen käyttäytyjä" :D Taru meni sitten vielä kasvattaja kehään D. Idea Man, D. Finnish Flash ja D. Quite Perfect seuranaan. Tämä (Tarun) ryhmä voitti sitten loppujen lopuksi novascotiannoutajien kasvattajaryhmän ja näin ollen Doniol kasvattaja ryhmä oli BIS1- onnea Mirkalle :)

Kiitos kivasta päivästä kaikille tutuille ja erityisesti kaikille kuvissa esiintyville waleseille Täältä näyttelyn kuvasatoa :) Jonnan nuorison (Luckystone's- koirien) kuvat on laitettu omiin lokeroihinsa Waleseja kansion alle, ainoastaan seisotuskuvat näyttelyssä olleista nuorista on laitettu Sipoonntly kansioon. Täältä nuoriso kohtaiset kansiot. Nyt puuttuukin enää kolme koiraa Jonnan kasvateista :), hyvää vauhtia etenee tämä hanke "haluan nähdä aikuisena kaikki Jaden E-et :)"Kuvissa ylempänä vasemmalla Greta (L. Enchanting Girl) ja oikealla Nova (Luckystone's Evening Story)ja tässä alhaalla Eetu (L. Eye Catcher) ja Hertta (L. Especial Jewel)

Jonnan kasvattajaryhmä oli koolla ihka ensimmäistä kertaa koostuen Novasta, Eetusta, Gretasta ja Sumosta. Ryhmä oli hienosti kakkosia meidän jälkeemme KP:llä. Tuomari sanoikin, että tosi samantyyppiset ryhmät. Ei ihme, samoja koiria takana, totesi Mirka. Hertta Härvelikin oli mukana, vaikkei kehässä pyörähtänytkään. Olisin kovasti halunnut nyt E lapsista yhteiskuvan, mutta jäi nyt sitten ottamatta siinä hässäkässä, harmi... Mulla on aina toi, että vaikka kuinka ottaisi kuvia niin aina jää jokin juttu harmittamaan, perfektionisti- tiedän... Kiva kuitenkin, että samassa paikassa ja seisotettuina sain kaikista neljästä kuvat :)
ROP oli Mirkan ulkomaantuonti Red and White's Mercury In The Sky "Ressu" ja Twitters BigPeach Puff "Sissi" oli VSP.. Onnea Sikke Ressun menestyksen johdosta!! :)

Kommentit