Tapaaminen :)

Pikaisesti laskettuna taitaa tässä kuvassa olla eniten koiria yhdessä paikassa ja ennen kaikkea tietenkin kuvassa :D Mikä olikin ymmärrettävää, kun pupu pääsi tekemään tuttavuutta koirien kanssa :) Menimme Tarun kanssa tänään heti aamusta Oittaalle, Majalle. Paikalla olivat Jonnan ja Annen pennut, pentujen omistajat ;) ja muutama pentueisiin kuulumaton ja pari erirotuista :) Paikalle oli päässyt Simba, Nana, Greta, Hertta, Otto, Ghoust, Osku, Nicky, Wanda, Jade, Nappi, Taru ja Lupu.

Odottelimme ensi alkuun, että kaikki pääsivät paikalle ja sitten kävimme sisällä syömässä ja menimme sitten ulos koirien kanssa. Taru tuntui olevan ensin vähän pallo hukassa, kun ei se oikein leiki muiden koirien kanssa, mutta sitten... paikalle saapui Nappi(Doniol Nothing To Lose)iki-ihana poika oli Nappi- Tarun mielestä. Muut paikalla silloin olleet, kun olivat siinä vuoden paikkeilla niin oli Nappi (3v) Tarulle vähän sopivampaa seuraa :)

Koirat pääsivät haistelemaan ja tutkimaan lintua ja pupua. Menimme vetämään myös metsään pupulla laahausjäljen koirille ja starttipyssyllä ammuttiin myös laukaus, joka koiralle. Tarun kanssa metsässä aloin ihmetellä, miksi Taru kallisteli päätään ja katseli alas kalliolta. Menin sitten sinne katsomaan ja walesi käveli ihan pohkeessa kiinni ja korvat hörössä kyseli "Äiti mikä toi on?" Kalliolla oli kasaan vetäytynyt (hyökkäykseen valmistautunut) musta-kyykäärme! Sihinä oli kyllä ylättävän kova ja kova taisi olla vauhtinikin, kun nappasin walesin kainaloon ja painoin takavasemmalle pakoon(inhoan käärmeitä) :D Todettiin, että aika aikaisin oli käärme liikkeellä. Majalla kuvasimme joka koiran vasemmalta ja oikealta kyljeltä, pidemme vähän näyttelytreeniä ja sitten me Tarun kanssa jouduimmekin jo lähtemään, mutta jäi paikalle vielä porukkaa. Kiitos kaikille mukavasta lauantaipäivästä!! Kuvia on Täällä :)

Kommentit