Näyttely Valkealassa

Kuvassa ovat: Siskokset Hertta (L. Especial Jewel) vas. ja Nana (L. Endless Joy) oik. puolella. Ensimmäinen kerta kun näin Nanan, tavoitteenahan minulla on tavata kaikki Jonnan kasvatit :) Tänään näen myös Nanan kanssa asuvan Lupun, Tarun puolisiskon, joten pääsen koko ajan lähemmäs tavoitettani ;)
Heräsimme Tarun kanssa tänä aamuna n. 5.30 ja lähdimme meiltä Annen luo Savimäkeen (Pukinmäkeen). Jonnan piti olla Tiinan kanssa (cockeri- kasvattaja) siellä 6.30, mutta hieman ennen seitsemää saapui kyyti... hmm... Odottelimme Annen, Wandan ja Tarun kanssa pihalla, tihkusateessa :) Sitten Jonna ajoi meidät Valkealaan. Valkealassa purkauduimme autosta ja menimme kehän laidalle odottelemaan näyttelyn alkamista. Halli oli viileä, mutta huomattavasti lämpimämpi oli sisällä, kuin olisi ollut ulkona, jossa oli myös kaksi kehää. Suurin osa kehistä oli kuitenkin onneksi sisällä, mukaan luettuna walesikehä. Waleseja oli ilmoitettu 13, mutta Tarun äiti Lady ei tullutkaan, joten vain 12 walesia oli näyttelyssä. Ensin oli cokkeri kehä jossa esiintyivät cokkeri vahvistuksemme Ninja ja iki-ihana Ghoust. Sitten oli vuorossa walesikehä, mukanamme olivat siis Hertta, Nana, Taru ja Annen Wanda. Wanda oli ensimmäisenä kehässä ja esiintyi upeasti:) Sitten olivat Hertta ja Nana saaden kummatkin H:n. Viimeisenä oma prinsessani esiintyi vallan upeasti saaden EH:n ja voittaen luokkansa!! jippii :D.
Kuvassa esiintyy Jonnan E-kasvatti Nana (L. Endless Joy) Kiitos taas Jonnalle aktivoinnista näyttelyyn ja kyydistä sinne ja tietysti Tarun upeasta esittämisestä... Näyttelystä ostin myös Tarulle siipi-dummyn. Dummy siis, jossa on teipillä kiinni kaksi siipeä kumminkin puolin, oikein kätevä harjoittelulelu ja maksoikin vain 15€. Olen nimittäin harkinnut SPME- kokeita, joten tuo on hyvä harjoittelu lelu. Taru, kun on kantanut vain pientä jäistä fasaania Jonnalla sekä riistapukkia tottahan toki eikä sen lähemmäs ole päässyt lintuja. Yritystä on tosin aina, siitä pitäisi antaa Tarulle kiitosta :) Oli kyllä spanielilla mitä ihailevin ilme, kun se sai siivet suuhunsa, katseli minua ihan täpinöissään, että uskaltaako näin hienoa juttua edes suuhunsa ottaa?! :) Sitten näyttelyn jälkeen kävimme kiertelemässä keskustassa ja syömässä. Tarkoitus oli mennä johonkin kirpputorille tai muuhun rihkamakauppaan, muttei mikään paikka, minkä löysimme ollut enää siinä vaiheessa lauantaita auki. Kaupungilla kiertelyn jälkeen me lähdimme palauttamaan kotiin Nanaa, joka alunperin oli tarkoitus jättää johonkin lähemmäs, niin, että olisimme siitä helposti päässeet itse kotiin. Mutta sitten, kun kenelläkään ei sitten ollut kiire, niin päätimme käydä samantien viemässä Nanan ihan kotiin asti. Nanaa viedessämme näimme myös Tarun puolisiskon Lupun (L. Dark Daisy) jota en ollutkaan ennen nähnyt missään. Nana ja Lupu asuvat samassa perheessä, omakotitalossa Valkeakoskella. Lupussa on niin kovin paljon samaa kuin siskossaan Minissä (L. Desing Of Beauty), jota olenkin sitten enemmän tavannut. Minihän on sitten kaikista saman oloisin (tästä toisesta Ladyn pentueesta) Tarun kanssa. Lupussa näkee myös paljon Ladya, varsinkin värityksessä. Kuvia on nyt Täältä, Täältä, Täältä ja Täältä katsottavissa paljon, niin näyttelystä, kuin autosta ja koirien kotoa, koiria yksin ja yhdessä :) Kiitos seurasta ja mukavasta reissusta ja miehen määritelmästä ja erittäin kutkuttavista suunnitelmista ;) Oik. ylhäällä kuvassa on: Luckystone's Dark Daisy "Lupu"

VSP Eastfarm's Imagination ja ROP Twigle Incantation

Kommentit