Kuuralle hyväksytty MH-luonnekuvaustulos

Hyväksytty MH-luonnekuvaustulos saatiin 17.6.2023. Olli vei Kuuraa ja suoritti hienosti Kuuran kanssa kaikki osiot. Kerta oli molemmille ensimmäinen (koiran kohdalla, luonnollisesti), mutta myös ohjaajalle. Kuura on saanut Ollinkin harrastamaan itse, eikä vain seuraamaan sivusta!

Kuuraa jännitti eniten rämisevä teline. Laukaukset sekä aaveet eivät saaneet juuri mitään reaktiota aikaan. Ihmiset, koirat ja ympäristö eivät saaneet suuria tunnereaktioita aikaan, vaikka häntä yritettiin leikittää tai kutsua luokse. Kuura tuumasi, että hän ei ymmärrä, miksi nuo vieraat yrittävät häntä kosiskella ja jätti yritykset omaan arvoonsa.

Tuomari totesi lopuksi, että koira selvästi luotti täysin isäntäänsä ja sitä alkoi epäilyttää eniten se, että Olli ei puhunut sille mitään. Ollin kutsuessa tai tutustuessa Kuuran kanssa asioihin, ei Kuuralla ollut mitään ongelmia mennä pelottavien asioiden lähelle. Osittain Kuuran reaktiot olivat mielestäni normaalia vaimeampia, mutta toisaalta päivä oli pitkä ja helle oli aika piinaava, joten voi myös olla, että Kuura oli väsynyt ja siksi reaktiot olivat ehkä hieman tavallista lievempiä. Olin itse ajatellut sen edes säpsähtävän aaveita tai leikkivät vähän riehakkaammin Ollin kanssa, mutta hyvä kuitenkin, että kaikki osiot olivat normaalien rajoissa eikä mitään pelkoja jäänyt testistä.

 

Kommentit