Butterscotch Brown and Mahogany toned Brunette

Inspiroiduin tänään etsimään täydellistä värisävy määritelmää walesin turkille. Ruskeahan walesi ei ole, eikä se ole punainen. Se on jotain siltä väliltä, ehkä enemmän kuitenkin punertava kuin ruskehtava. Chestnut oli liian ruskea ja mahogany oli liian punainen, mutta jonnekin siihen välille se kaikkein kaunein walesin turkin värisävy mielestäni putoaa. Walesien värisävyjähän on moneen ja turkin laatujakin on useampia, jotenkin se turkin laatukin vaan vaikuttaa kyllä väriin. Jasna ja Bianca ovat mielestäni molemmat todella hyvän värisiä waleseja, mutta Jasnan upea silkkinen ja suora turkki pääsee lähemmäs (omasta mielestä) sitä ihanneturkkia.

Tulin siihen tulokseen, että Mahogany toned brunette on se kaikista osuvin kuvaus, hiusväripakkauksia, kun tiirailin. Toisaalta tuloksia oli moneksi, mutta tuolla sävyllä pääsin mielestäni lähemmäs. Joka tapauksessa, inspiraationi tähän etsintään lähti valokuvaussessiosta, jossa serkkuni ja Nasuni toimivat malleina. Nauttikaa keväisitä kuvista! Ja kiitos Sallalle, Binkulle ja Nasulle malleina toimimisestä, Nasukin jaksoi hyvin yhtä ojareissua lukuun ottamatta ;) Sallan blogia voi käydä kurkkaamassa täältä, siellä on nähtävissä muutama kuva enemmän kuin tässä :)

 
 
 
Erityisesti tämä ylläoleva kuva lähetti minut etsimään nimeä walesin värille :)
 
 
 
 
Tämä viimeinen kuva on niin hyvä esimerkki tällaisesta kuvaustilanteesta, jossa koira on osa kuvaustapahtumaa. Tarkoituksena oli, että Salla juoksee poispäin ja takaisin kohti kameraa Jasnan kanssa. Tässä kohtaa, Salla oli kääntymässä ja joutui väistämään Jasnaa. Silloin sain yhden parhaista otoksistani tältä päivältä. Näyttää, että koira ja tyttö tanssisivat yhdessä ja ruskea-valkoisena kuva pääsi vielä enemmän oikeuksiinsa. Rakastan tuota Sallan käsien liikettä ja Jasnan ilmassa olevia etutassuja! Kerrassaan täydellinen kuva, ehkä tämä hypetys riittää tältä erää :D Hyvää pääsiäistä!

Kommentit