Taru täyttää pyöreitä

Taru on saanut tänään huomiota osakseen, koska tasan kymmenen vuotta sitten se saapui viiden sisaruksensa hännänähuippuna maailmaan. Oikeastihan Taru on syntynyt pari minuuttia yli 5.:nen päivän, mutta, pentue on rekisteröitävä samalle päivälle, joten, ONNEA TARU! Sekä vielä olemassa olevat siskot Vilma ja Jassi!


Käytiin aamulla eläinkaupassa ja Taru sai itse valita luun itselleen, Bianca odotti autossa, joten käytin mielivaltaisesti päätösvaltaani ja ostin Biancalle samanlaisen luun, kuin minkä Taru valitsi itselleen :) Ostin myös viimeinkin koirien hammastahnan, edellinen, kun loppui viime viikolla ja toisessa eläinkaupassa ei enää myyty yksittäispakkausessa koirien hammastahnaa. Bianca tykkää hammastahnasta niin paljon, että haluaa aina nuolla harjan sen käytön jälkeen ja Tarukin viihtyy suhteellisen hyvin hammaspesulla :)


Iltapäivästä suuntasimme Nurmijärvelle Tarun trimmiin ja kaunis tyttöhän sieltä kuoriutui! :) Kiitos Jonnalle taas upeasta työstä! Biacna pääsi mukaan, kun ajattelin, että sille tulee tylsä päivä yksinään, mutta välttyi tällä kertaa trimmiltä. Tarusta myös synttäreiden kunniaksi oikein edustava seisotuskuva sekä naamaposeeraukset! Taru pääseekin sitten ensimmäiseen 10-v tapahtuvaan näyttelyynsä sunnuntaina rajan taakse Viroon, josta toivottavasti tuliaisina on Tarun nimen eteen liitettävä tittelirivi, saa nähdä!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea 10-vuotiaalle Tarulle :) Lauantaina nähdään!