Turun näyttely

Tämän vuoden ensimmäinen näyttely matka taittui jäätävän kylmässä ilmassa (-26c!!), vaikka autossa tosin oli "hieman" lämpimämpi :) Lähdimme kotoa pikkusiskoni kanssa 8:45. Turunväylää ajaessani kadotti navigaattori meidät tyystin ja vasta lähellä Turkua löysi meidät uudelleen. Onneksi on niin suoraviivainen reitti ja lopussa navi jo auttoikin.

Messuhallilla saimme auton hyvin parkkiin ja olimme sisällä hallissa, 25€ köyhempinä ja 10:30. Kehä 16 (10:50) piti sisällään melkein 30walesia ja arvostelu oli aika hidasta. Pääsin tosi hyvää paikkaan kuvaamaan ja hallissa oleva valo oli hyvälle kameralleni tarpeeksi, joten taas pystyin ottamaan ilman salamaa kuvat. En tykkää hallissa otetuista, salamallisista kuvista, joten nämä onykyiset mat ovat oikein mieleisiä. Kuvailin kaikki walssit ja Tänne ne tulevat.
ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Benchmark Jest Cymro

Kehän jälkeen, n. 13:30 menimme polttamaan hieman rahaa koirakamaan. Biancalle ostimme kumisen mökkisian kaupunkilaisserkun eli kotisian :), jolla on vaaleanpunainen karvapeite. Tarulle, pienen vinkuvan dinon, luita ja tuliaissangon (26€) ja sitten lähdimme kohti kotia. Olimme kotona 15:30, kun n. 13.50 lähdimme Turusta.

Kommentit