Hyvitys

Ajoin tänään itseni ja koirat Puolarmaariin, (koirien eka kerta kyydissäni näin virallisesta kortin saaneena :))hyvityksenä, kun koirat tulivat perjantai-iltapäivänä kotiin lähdin kyyditsemään kavereita ja tulin vasta yöllä. Aamulla lähdin töihin, tulin illalla ja olin muutaman tunnin koirien kanssa lähdin taas ja tulin seuraavana aamuna. Aika yksinäistä koirilla siis, kun muu porukka lähti maalle kahdeksi viikoksi la-aamuna.

Eli siis sunnuntai illalla lähdimme metsälenkille, olin vain kerran käynyt siellä ja olin aika yllättynyt, kun löysin suoraan perille :) Koirilla oli kivaa, ja omatunto tunsi pahoja tuskia..., Mutaojat, puunrungot, varvut ja linnut saivat kyytiä vauhtikaksikolta. Muuten totteli kumpikin tosi hienosti, paitsi Binkkuus lenkin lopussa otti hatkat, varis..., ärsyttävä kakara...

Hyvin on koirilla nyt mennyt nämä päivät kahdestaan kotona, olen jättänyt niille lähes koko talon käyttöön ja sisäpihalle oven auki ja kaikki on ollut juuri niinkuin lähtiessänikin, hyvä tytöt! :)

Kommentit