Valkealan näyttely

No niin...

Eilen sitten aamulla vähän ennen yhdeksää äitini vei minut Leppävaaraan Tarun siskon Fannyn kodille. Jonna otti minut ja Fannyn siinä kotiin, Fannyn emännän jäädessä flunssaisena kotiin. Suuntasimme siitä Annelle ja Keijolle Pukinmäkeen. Meidän piti ottaa siitä kyytiin Sikke ja pojat- haimmekin heidät sitten Tuusulasta, kun Sikke oli vähän usemammin päättänyt juosta kotoaan autoon ja matkaan ja taas kotiin... No, Jonna sitten huomasi, ettei ole bensaa paljoakaan. Päätettiin ottaa Annen auto... tavarat, koirat ja boksit toiseen autoon->matkaan.

Annen autolla päästiin sitten Sikelle. Sikke ehdotti oman autonsa ottamista, mitä turhia, isompi se on se Annen auto. No niin eli, lisää koiria, bokseja ja tavaroita autoon->matkaan. Sitten... Pääsimme Lahden tielle, kun autoon alkoi tulla palaneen hajua ja mittaristo meni pimeäksi. Anne ajoi sivuun ja kaikki pomppasimme ulos autosta pällistelemään moottoria...ihan kuin siitä jotain olisin ymmärtänyt...Keijo joutui puhelimen päässä auttamaan, samoi Jonnan veli, isäni ja autoliike... eli apua pyydettiin :D:D Neljä naista ja rikkinäinen auto...hmmm..

Ajoimme autolla (jolla ei mielellään saanut ajaa) Tuuliruusuun miettimään, auton vaihtoa, kenen autolla jatkettaisiin jne. Soitin siinä serkullenikin, kun joku keksi , että Miira ja Heikki asuvat Orimattilassa ja sinne sitten. Näyttelyssä oli kuulemma kamalan kylmä ja niimpä siellä täydentyi myös vaatevarasto 3fleecetakkia ja housut. Saimme sitten auton. tavarat, koirat ja boksit kolmanteen autoon->matkaan. No aikataulu oli vähän pettänyt tässä vaiheessa. Sitten 2-3km jälkeen alkoi auto piipata ja vilkuttaa punaista valoa. Paniikki alkoi velloa autossa, soitto auton kotiin- juu bensavalo-tankkaamaan. Varmistus, että se on dieseliä ja sitten taas matkaan.

Alkoi siinä sitten lunta ja räntää sadella ja soitto taas auton kotikunnalle-kyllä siinä on nastarenkat, mutta vähän nastoja niissä on-Jaaha... vähän liukasta. Pienet tulilyhdyt ohjasivat perille varuskunnalle. Saavuimme onneksi ihan ajoissa paikalle, kehät olivat myöhässäkin. No niin, alettiin purkaa tavaroita, mutta.. ei se takakontti auennutkaan...hehee..soitto Miiralle, taas, miten se aukeaaa?! Mirka hätiin, no kyllä se sitten aukesi ja saatiin koiratkin ulos. Vein Fannyn sisälle ja rokotusten tarkastaja sitten kysyi, että olenko Fanny vai Minttu... en kumpikaan, mutta kirjoita siihen nrolappuun vaan Fanny.

Kehät olivat kivasti erillään toisistaan, edes jotkut mahdollisuudet kuvaukseen, mutta tuomarinpöytä typerästi keskellä sitä kehää. Arvostelutaulun takaa sai yrittää kuvata. Fanny oli EH4 ja Lady Tarun äippä ja Bianca mummi oli ERI/1 PN3 ROP-VET!!! AIVAN UPEAA!! vika näyttely tulos, kun taisi olla. Tarun näyttely ura jäikin tältä vuodelta ja ensi vuodelta EVAan, sääli. Kiva päivä kaikesta huolimatta. Lähdettiin neljää matkalaista pienemmällä lastilla matkaan. Lady jäi kasvattaja ryhmään esiintymään (ROP ja BIS2) ja Sikke hyppäsi toiseen kyytiin poikiensa kanssa.
ROP Donio Show Must Go On ja VSP Llawen Tales Of Thilde

Sieltä sitten lähdettiin hakemaan Annen autoa Miiralta->Annelta Jonnan autoa->Vietiin Fanny lepuskiin kotiin ja Jonna toi minut sitten ihan kotiovelle asti. Tarínan kerrontaa ilmassa :D
KIITOS ;D mukavasta päivästä matkaseuralle!

Kommentit