Siskosten tapaaminen ja valokuvaus

Menimme tänään koirien kanssa Leppävaaraan, mistä Eine ja Miisa ottivat meidät ystävällisesti kyytiinsä. Einekin joutui odottelemaan, kun en oikein vissiin osaa noita julkisia kulkuneuvoja käyttää, no niin. Einen kanssa menimme Annen luokse. Annelle oli valokuvaaja kotonaan, studio olohuoneessa meininki :)

Taru aseteltiin ensin Biancan kanssa ja sitten Taru yksin ja Bianca yksin. Tuli kyllä tosi tarkkoja kuvia, kateellisena katselen upeaa laatua. Otettiin myös kuva Biancasta ja Sumosta yhdessä :) Samaa näköä on kyllä paljon isässä ja tyttäressä. Bianca pääsi myös seisomaan kankaan edessä ja tuli sitten otettua siistit seisontakuvat hienoissa salamoissa.

Tapasimme myös Ronjan koirapuistossa, missä Siri joutui minua odottelemaan pakkasessa. ANTEEKSI!!, sovimme uusinta tapaamisesta ensi to (13.30, Eine! ;)) Kuvassa Ronja ja Bianca parhaassa vauhdissaan. Bianca juoksi puistossa aika pahasti suoraan päin puuta ja melko ikävä ääni siitä kyllä lähti. Vähän aikaa ontui puuhun kolahtanutta takatassuaan, mutta meno kyllä jatkui onneksi pian ihan normaalisti. Juoksi ihan yhtä kovaakin :) Bianca ja Ronja ehtivät käymään mutaojassakin ja hauskaa näytti olevan. Ihan kuin harmaat sukat jalassa sieltä sitten viipotettiin ja kohta oli koko koira ihan likainen, kun alkoivat sitten hyppiä toistensa päälle...KUVISSA:Korvat trimmaamattomina :( Neiti Bianca Väyrynen edustaa ja vanhempi neiti Taru Väyrynen poseeraa tapansa mukaan<3 Huomatkaa Diivamaninen tassun asento <3























Jewel*Stone "Bianca" ja Luckystone's Double Trouble "Sumo" Kuvien copyright Nina Sjöström.

Kommentit