Matka Moletaihin

Lähdettiin aamusta kohti Katajanokkaa, kahden ihmisen, viiden walesin ja yhden jämtin kanssa. Alma ja Juudas matkustivat boksissa, muut koirat matkustivat yhdessä läjässä etupenkkien ja boksin välissä. Olin aluksi huolissani, että Jasu alkaisi rasistiksi jämtiä kohtaan, mutta mitään ongelmaa ei syntynyt! Ei mitään murinaakaan, Jasnaa vähän jännitti autoon meneminen muiden sekaan, mutta alkujännitys kun meni ohi niin kaikki sujui mainiosti :) Koirat matkustivat autokannella, luonnollisesti autossa ja me käytiin syömässä. Päästiin kolmantena autona ajamaan ulos laivasta! Jouduttiin pysähtymään heti sitten siinä satamassa, koska ulkokoira jämti - ei ollut hahmottanut, että nyt ei olla ulkohäkissä. Enough said? Let me tell u, ilman kunnollista rättiä tai juoksevaa vettä siivousoperaatio oli suhteellisen iljettävä. Noo..., matka jatkui sitten kohti Liettuaa. Välillä tiessä oli sellaisia uria, että oksat pois, niitä ei ollut kunnostettu varmaan vuosikymmeneen tai vaihtoehtoisesti tyypit ajaa kesälläkin nastoilla.
 
 

 
 
Yhdessä vaiheessa kuski bongasi edellä ajavan suomalaisten auton, jonka uskoi olevan laivassa nähtyjen suomalaisten auto, puhuttiin heidän kanssaan ja sanoivat olevansa hekin matkalla Moletaihin. Minua epäilytti ja pidän huonona politiikkana seurata jotakuta, mutta..., Navi pois päältä ja ajamaan perässä - muutama outo mutka ja pikkutie ja edellä olijat kääntyvät talon pihaan -.- I told u so!!! Navi päälle, ihme pikkukaupungin halki ajaminen ja takaisin samalle tielle, mistä oltiin poikettu -.- x 1000.


 
Perillä Liettuassa oltiin keskiyön paikkeilla. Hieman ennen hotellille saapumista alettiin katsella sopivaa tankkauspaikkaa motarin varrelta. Se, se vasta jännittävää olikin! Kielletyt ajosuunnat vilisi silmissä, auto kiihdytteli hulluna, jarrutukset oli äkkinäisiä, käännöksiä oli liikaa, navigaattori huusi u-käännöstä ja uutta reittiä ja koko kokemus oli niin jännittävä, että vaihtoehto yksi oli alkaa itkeä tai vaihtoehto kaksi, nauraa - valitsin nauramisen - eikä siitä meinannut tulla loppua, saatoin myös olla väsynyt. Saatiin lopulta tankkiin bensiiniä ja löydettiin Hotelli Karolina. Huoneita oli kaksi, joissa oli ovi välissä ja Jasnan kanssa majoituttiin toiseen ja Suvi koirineen toiseen.  

Kommentit