Siskosten tapaaminen

Vein tänään illalla Biancan tapaamaan siskoaan Haukilahteen. Biancan siskon, Ronjan [Heartbreaker], omistajat asuvat paritalossa Haukilahdessa. Olimme paikalla hieman ennen 7, yllättäen, en ollut mitenkään varma, että löytäisimme perille, kun olen niin huono karttojen kanssa..., No löysimme kuitenkin.

Tytöt ujostelivat ensin hieman toisiaan, mutta sitten päästiin vauhtiin. Koko ajan, kun olimme Biancan kanssa siellä, leikkivät siskokset riehakkaasti painien. Yritimme ottaa yhteiskuvaa ja itse en ollenkaan onnistuut, kun oli vauhti kaksikko menossa joka suuntaan...

Ronja näytti olevan pomo, vaikka Bianca yrittikin jotenkin pomottaa. Esimerkiksi Bianca murisi!, Ronjalle, kun Ronja yritti tulla samaan aikaan juomaan hänen kanssaan. Ronja oli hyvin mustasukkainen ihmisistään. Bianca ajettiinkin kaikkien ihmisten luota pois, Biancna yrittäessä tulla luo. Hyvin tytöillä kuitenkin meni ja sovimme tapaavamme uudestaankin. Aika samanlaisia tuntuivat tytöt olevan, mitä siinä nyt juteltiin ja samoja tapoja löytyi kovasti. Aika kärsimättömiä viikareita neidit tuntuivat kumpainenkin olevan :) Ronja on hankittu ainoastaan perhekoiraksi, tosin isännän sisar on uhannut viedä Ronjaa agilityyn, saa nähdä :)

Vietimme muutaman päivän mökillä ja Taru keksi siellä itselleen mielestään erittäin mainion leikin. Elikkä Taru meni seisomaan järveen jähmettyen paikoilleen (hulluna heiluvaa häntää ei lasketa) ja tuijotti veteen. Välillä se kastoi päänsä kaulaa myöten veteen. Päämääränä: Pyydystää pikkukaloja. Rantaviivaa Taru sitten kulki edestakaisin monta tuntia eilen ja tänä aamuna. Kaikkea se pikku walesi keksiikin tekemisen puutteessa:) Oli kiva sitten se kaikki karva saada kuivaksi, kun ei ole kedällä paljon leikattu niiden ensi viikon lopun näyttelyiden takia. Tarulla, kun ei tuota karvaa tunnu puuttuvan. Päin vastoin, saadaan perjantaina sitten trimmata oikein olan takaa, tuota palloa, joka harmi kyllä on paljon enemmän edukseen pienellä turkilla. Menee hyvä karva ihan hukkaan.

Sain myös puhelun Jukka Kupariselta, koskien ensi viikonlopun MEJÄ.kokeita, joihin olisin ollut ekalla varasijalla, mutta kun ne näyttelyt..., joten siinä meni... Kolmiin kokeisiin olin ilmoittanut ja yksiinkään ei päästy. Tarun näyttelyyn ilmoittautumispapereita en ole myöskään vielä saanut postista..., toivottavasti tulevat, eikä ilmoittautumisissa ollut mitään häikkää...

Serkkuani myös näin ja hän lupasi muutaman viikon päästä ottaa minut ja Tarun mukaan sorsametsälle! Jippii! Sieltä saadaan sitten ihan oikeat, omat linnut. Linnut kun tuntuvat olevan ihan kiven alla, tai maksavan maltaita, Biancaa pääsee sitten totuttamaan, kun Bianca nyt ainakin joutuu kanssani sinne vesityö-kokeeseen, kun ei Tarun kanssa ole saatu aikaan... omistajan vika..., koirastahan olisi vaikka mihin. Kuvassa: Jos tuo ei ole söpö, niin mikä sitten on?, (Ylpeä omistaja, vaaleanpunaiset lasit päässään ;D)

Kommentit