Matka Joensuun näyttelyihin

Lähdimme Annen ja Keijon luokse puoli yhden aikoihin. Jonnalle menimme, no kierrellen maisemareittejä... ;) Menimme Jonnan porukoille käymään ja näyttämään Biancaa. Biancan isä, Sumo, kun asuu Jonnan vanhemmilla, ainakin suurimman osan vuodesta.

Kävimme ostoksilla pienessä Outokummun S-marketissa ja suuremmassa ABCn marketissa. Anne nautti täysillä lastenkärryillä ajelusta :D. Ostimme hieman ruokaa illaksi ja täytin unohtuneiden asioiden listaa, eli hammasharja ja tahna tällä kertaa... yleensä kun unohtuvat ne lakanat. Nytkin neljältä eri ihmiseltä sai kuulla: "Onko lakanat?", huvittuneestikko?, no ei todellakaan.

Olimme vuokranneet mökin Särkiselältä Outokummusta. Paikka oli aivan ihana. Kaiken lisäksi me olimme ainoat asukkaat siinä meidän pään mökeissä. Koirat nauttivat muutamasta juoksulenkistä ympäröivässä metsikössä.

Illalla oli vuorossa koirien siistintää. Taru trimmattiin ja Ladyn tassut siistittiin. Ei meillä yhtään viime tinkaan mitään hommia jätetä, ei. Mökissä oli siis kuusi koiraa, neljä ihmistä, täysillä paahtava jääkaappi ja kiinninäiset ikkunat ja ovi.

Kommentit