Joensuun näyttelymatka la

Että nukuttiinko? Keijo ja minä valvoimme vielä varttia yli kaksi, Jonnalla ja Annella ei ollut mitään ongelmaan nukkumisessa. Olipahan lämpöistä..hmm... Yöllä oli erilaisia kuvioita, mökin viilentämiseksi. Lopulta aukaistiin sängyn päälle aukeneva ikkuna kokonaan ja ovi. Johan alkoi viileätä :)

Lähdimme kahdeksan aikaan, tällä kertaa aikataulussa, näyttelypaikalle. Menimme etsimään kehää ja itsellä ainakin oli ongelmia ihme kehä järjestyksen kanssa. 1,22,7,14? etsittiin sieltä sitten sitä omaa kehää. Minä lähdin hakemaan numerolappuja Tarulle, kun niitä ei oltu meille lähetetty. Hain kummankin päivän laput ja ostin 5€ näyttelyluettelon. Sillä aikaa olikin teltta jo pystytetty ja koirat olivat sisällä bokseissa.

Näyttelyyn oli ilmoitettu myös kolme Biancan puolisisarusta eli Sumon ensimmäisen pentueen lapsukaisia kolme. Vimma, Patu ja Luna. Myös Tiitu, pentujen äiti, oli mukana. Sumo sai nyt nähdä lapsensa ja kovasti oli isä murisevinaan, hännän heiluessa. Olivat vissiin aivan liian pentuja hänene mielestään. Lunan kanssa olisi kyllä synkannut, Tiitusta nyt puhumattakaan. Taisi Sumo muistaa talviheilansa vielä hyvin. Olivat nuoret pojat tosi komean näköisiä ja kauniilta näytti Luna. Paljon löysin myös Biancasta ja Lunasta samaa. Ainakin väri pisti heti silmäään ja päässä oli samaa. Kuvassa: Patu, Vimma, Luna ja Tiitu- perhetapaaminen :) [Milfeddyg Nerthol, M. Neges, M. Nefolaidd ja M. Gwisgi]

Kehä oli 10 ja walesit olivat ensimmäisinä, joten kehä oli ajoissa. Päivä oli ERInomainen. Kolmesta kehästä olleesta koirastamme kaikki saivat erin. Taru oli KÄY ERI1 PN3 ja sai VARASERTin! se on nyt sitten kolmas sitä lajia :), Vara serti fin mva ;) Wanda (Anastasia) oli ROP juniori ja Lady (Doniol Canorous Lady) VET ERI2. Ei siis mikään turha päivä. Jäimme vielä isoihinkin kehiin, mutta siellä ei sijoitusta 230 rodun joukosta tullut, olimme yllättyneitä...

ROP Rocbee Quaint Treasure ja VSP Mawredd Prydferth

Sieltä lähdimme takaisin mökille. Kävimme ensin kaupassa ja sitten menimme mökille. Olimme varanneet saunan 19-21. Sauna oli järven rannassa, joten kävimme myös uimassa. Vesi oli ihan mukavan tuntuista, ei kuitenkaan lämmintä... Menimme nukkumaan aikaisin ja jääkaapin termostaattia viilennettyä ja ikkuna ja ovi auki nukuimme kaikki hyvin. Paitsi, että joku paleli huonolla patjallaan.

Kommentit