Kaikenlaista

Blogiteksti nro 60!!

Biancan ilmoitus Hyvinkään pentunäyttelyyn. Ensimmäinen näyttely on ensikuun 29pv Hyvinkäällä ja ehkä sitten sitä seuraava Spanieliliitonpäänäyttely niin ikään Hyvinkäällä. Muutamia pentunäyttelyitä on muitakin kiikarissa ja sitten messari, ehkä.

Biancan rokotukset eilen. Eli nyt on sitten rokotukset voimassa ja varovainen tutustuttaminen lenkeillä vastaan tuleviin koiriin voi alkaa.

Biancan toisen siskon yhteenotto. Biancan toinen sisko asuu myös aika lähellä meitä ja maanantaina olisi tarkoitus sopia mahdollisesta tapaamisesta. Ajattelin, että harmi kun näitä Biancan sisaruksia en varmaan oikein näe, mutta onneksi ovat Biancan siskojen perheet ottaneet meihin yhteyttä :)

Tarun näyttelynumero Hakunilaan. Toissa päivänä saapui Tarun näyttelynumero, onneksi, ettei tarvitse alkaa sitä sitten metsästää, niin kuin Joensuussa. Waleseja on ilmoitettu 18, mukaanlukien Taru ja Tarun sisko Jassi!

Biancan seisotus- ja pääkuvat 17vko:na. On neiti kasvanut niin huimaa vauhtia, ettei ollut samaksi tunnistaa, kun vertasi tuota ihan ensimmäistä seisotuskuvaa nykyisiin.
Biancan isä ja sisarukset täyttävät tänään jo 4v!! Muistan kun käytiin pieniä nyyttejä katsomassa :) Ei olisi uskonut, että saadaan nyytin-nyytti itselle :)

Kommentit