ERO

Taru lähti toissapäivänä vanhempieni kanssa mökille. Bianca jäi tänne kotiin minun kanssani. Biancalle ja Tarulle ero on ensimmäinen. Taru kuulemma nauttii mökillä olosta. Bianca ikävöi aivan selvästi Tarua ja on hieman säikympi lenkeillä jne. Kuitenkin Tomera-neiti alkaa jo palautua ja kävelee taas kilometrin edelläni ;)

Kuulin myös pari päivää sitten Jonnalta, että Jassi (Doniol Joyful Jassie) on tulossa näyttelyyn 1-2.9.07 Vantaalle. En ole Jassia nähnyt sitten Tarun ekan näyttelyn eli 30.9.2001 jälkeen :D Eli aika pitkä aika on vierähtänyt. Silloinhan olivat koiratkin aivan toisen näköisiä. Kiva nähdä Tarun siskoa. Ilmoitin myös Tarun sinne näyteltäväksi, kun pikkusiskoni sen tahtoi sinne viedä. Vieköön sitten...
Ensi viikon pe lähdemme TAAS Joensuuhun. Siellä on koko viikonlopun kestävät (2) näyttelyä. Biancan ensimmäinen reissu, kokeneen Tarun kanssa :) Toivottavasti näemme myös Biancan veljen, äidin ja isän nyt ainakin sekä Biancan puolisisaruksia. Eli oikein sukulaispainotteinen viionloppu siitä on tulossa. Pitäisiköhän niitä muistikortteja ostaa lisää...;D

Tänään täytti Bianca 14vko ja neiti seisoo nykyään oikein mallikkaasti. Rimpuilu on jo jäänyt ja on kakara tajunnut, että mitä nätimmin ollaan paikallaan sitä nopeammin pääsee pois. Antaa myös tunnustella itsensä ja katsoa hampaansa malttaen silti olla paikoillaan, JES! :)










Sitten tuosta juoksutus puolesta...
...Sitä taas täytyy hieman harjoitella. Yksittäinen onnistuminenkin tosin tuli..., vähän parantamisen varaa tietysti, mutta kaikkeahan ei voi saada :)

Kommentit